FORUMA FOTO EKLEME RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM YENİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
LeNa
Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben bir türlü nasıl yükleneceğini anlamadım . hızlı resm yasaxlı kurumda.hep eklediğim bir siteden eklicem lab sonucunu inş sorun cıkmaz . ondada site reklamı var. lütfen amdin arkadaslar sakıncası varsa el atıp silsinler adresi zira lab sonucunu başka ekleyemiyorum
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
''hızlı resimde''de bi sorun görünmüyor. |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hemso yaptim ben o calistigi is yerinde yasak anlaminda yazmis baska bebek sitesinin reklami vardi ben el attim hemsommm
|
|
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
saol yavrum
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rica bebegim
|
|
|
|
aysegnc
Üye Kayıt Tarihi: 26 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlar bir türlü resim ekleyemedim eşimde bende çıldırmak üzereyiz
ağacın üzerine geliyorum ve eklenmiyor acil yardım lütfen
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben eni konu açıp bebeğimin fotosunu yüklemek istiyorum ama konu açma izniniz yok diyor neden yasaklıyım ki?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|