FORUMA FOTO EKLEME RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM YENİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
b.tuana
Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
nedense olmadı beceremedim ama teşkkürler iyi ,ncelerim başka sefere
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çiğdem hanım başka sefere diyorsunuz ama anlaşılabilecek en açık şekilde ekledim bütün adımları,ayrıca satış yaptığınız topiklerde resim olma zorunluluğu var eğer resim eklenmezse silmek durumundayım topiğinizi... başka sefere geldiğinizde resim ekler açarsınız topiği tekrar...
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
b.tuana
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yaşasın başardım yaşasın çok sevindim.arkadaşlar bu benim küçük kızım.valla sizleri yordumsa kusura bakmayın.teşekkür ederim.
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çiğdem Hanım başarmanıza çok sevindim ama açmış olduğunuz topikte foto yok...
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yazmayı unutmuşum kusura bakmayın Allah bağışlasın evladınızı
|
|
b.tuana
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
görünmüyor mu ben görüyorum ama kızımın resmini.birde bu arada başka yere resim yüklemeye çalıştım hiç açmıyor.sanki birkereye mahsus şaka gibi
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kiziniz goruluyoda diger konudakiler gorulmuyo
|
|
Gamze
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çiğdem Hanım arkadaşımızın dediği gibi kızınızın fotosunu görüyoruz ama diğer açtığınız topicte foto yok mesajlarınız boş... kızınızın fotosunu yükleyebildiğinize göre diğer fotoları da yükleyebilirsiniz denemeye devam
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|