FORUMA FOTO EKLEME RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM YENİ |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2011 Saat 10:04 |
Resim yüklemek için farklı sitelerde kullanabilirsiniz
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Facebook üzerinde ki resimleri paylaşırken sitemizde; facebook resim sayfası açıldığında yükleyeceğimiz resmin olduğu sayfayı yenilememiz gerekiyor bunun için, adres çubuğuna 1 defa tıklayıp enter tuşuna basabileceğimiz gibi f5 tuşuna da basabiliriz
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
FORUMA RESİM EKLEMEK İÇİN ÖNCELİKLE
aşağıdaki resim yükleme sitesinin linkini tıklıyoruz mavi yazılı
daha sonra açılan sayfada aşağıdaki resimdeki gibi gözat tıklıyoruz resmi bilgisayarımızdan seçip resmi yükle seçeneğini tıklıyoruz
resmimiz yüklendikten sonra açılan sayfada aşağıdaki resimde görüldiği gibi doğrudan erişim linkini kopyalıyoruz foruma dönüyoruz
forumumuzda resmi ekleyeceğiniz bölümde en altta yanıt yaz seçeneğini tıklıyoruz
daha sonra yanıt yaz bölümü açılıyor orda aşağıdaki resimde gördüğünüz ağaç resmini tıklıyoruz bir sayfa açılıyor o saydafa http:// olan yeri silip yerine kopyaladığınız doğrudan erişim linkini yapıştırıyorsunuz (aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi )
http:// siliniyor !!!!!
yukarıda gördüğünüz gibi doğrudan erişim linki eklendi ve resim boyutlarını yazıldı daha sonra ön izleme seçeneğini tıklıyoruz
ön izleme seçeneğinden resmi görüyorsunuz ve altta ok seçeneğini tıklıyorsunuz
ok seçeneğini tıkladıktan sonra resim mesaj yaz bölümüne ekleniyor aşağıda resimde görüldüğü gibi...
daha sonra resimde görüldüğü gibi en son olarak yanıt yaz seçeneğini tıklıyoruz
yanıt yaz seçeneğini tıkladıktan sonra resmimiz yüklenmiş oluyor... kolay gelsin
Düzenleyen Ayşegül - 23 Oca 2012 Saat 02:38 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gülsen arkadaşımın eklediği videolu anlatımlar ve benim eklediğim resimli anlatımla foto eklemek sanırım kolaylaşıcak |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
kübRAbia
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 918 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok teşekkürler gülsen hanım,ayşegül hanım dediklerinizi aynen yaptım ama bizde bazı adımlar çıkmadı(mesela resim url kısmı çıkmadı)bir de çocuklarımızın fotoğrafları topiğinin altındaki yeni konuyu tıklayıp konu adı yazarak fotoğraf yüklemeye çalıştım ben yanlışmı yaptım acaba arkadaşlardan birinin fotoğraflarının altına ekleyip yanıt yaz mı diyecektim bilemedim,benim kızlarımıda görsün teyzeleri istedim ama beceremedim, ,
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Fatmacım resim url yeri nasıl çıkmadı hızlı cevap kısmından yazarsan çıkmaz "yanıt yaz" tıkla orada ağaç resmi var ona tıkla çıkacak resim url...
kızlarına ayrı topic açıyorsun güzelim "yeni konu aç" tıklıyorsun başlığını yazıyorsun oradaki ağaç resmine tıklıyorsun fotonun linkini oraya yazıyorsun sonra da yanıt yaza tıklıyorsun
|
|
Ayşegül
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
fatmacım, gamze arkadaşım yazmış sana ama bende bir yazayım
çocuklarımızın fotoları bölümüne tıkladınız daha sonra sol alt ve üstte yeni konu aç seçeneği var onu tıkladığınızda aşılan sayfa da ağaç resmini göreceksiniz ona tıkladığınız da resim url gelicektir sonrası da aynen resimde yapılana göre adım adım çıkar
yeni bir topik açmak istemezsen, var olan bir topiğe resim ekleyeceksen, yukarıdaki resimde sol altta yeni mesaj yaz seçeneğini tıklarsan ağaç resmi çıkar onada tıklarsın resim url yine gelir resmini yukardaki gibi adım adım yükleyebilirsin
bu yukardaki resim url yi görebilmen için ister yeni konu aç ister yanıt yazdan resim ekle hepsinde ağaç olan işareti tıklar resim url yi görürsün Düzenleyen Ayşegül - 25 Oca 2012 Saat 03:40 |
|
|
b.tuana
Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
[/url]" width="900" height="700">
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|