|
1 hafta serviste yatırdılar şimdi yine antibiyotik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aysecalıs
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysecalıs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 1 hafta serviste yatırdılar şimdi yine antibiyotikGönderim Zamanı: 31 Mar 2026 Saat 17:23 |
|
https://hizliresim.com/b0iynd3
https://hizliresim.com/e8ciqse Kan tahlili için (bkz: https://i.hizliresim.com/p7pif7u.jpg) Löber pnomoni dediler hocam çocukta öksürük vs yok antibiyotik ve ventolin + hipertonik sodyum klorür verdiler doğru tedavi mi Gönderdiğim 2 röntgenin arasında bir hafta var Düzenleyen Aysecalıs - 31 Mar 2026 Saat 18:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2026 Saat 20:17 |
|
Lober Pnömoni; çok ağır hastalıktır.
Yüksek ateş, Göğüs ağrısı, sıkıntılı solunum ve pas renginde balgam çıkarma olur. Akciğerde bıraktığı iz UZUN süre kalıcıdır. Büyük çoğunlukla; SAĞ akciğerde olur. Solda "lober pnömoni" ben meslek hayatım boyunca görmedim. Mutlaka yapılmış olması şart! Kan Sayımında Lökosit(WBC) değeri 20,000'nin üstüne çıkar! Kesinlikle yanlış teşhis. |
|
![]() |
|
Aysecalıs
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysecalıs
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2026 Saat 20:34 |
|
Hocam bizi mahvettiler lütfen yardımcı olun. Wbc 5 antibiyotik diyip duruyorlar . Biz hastahaneye iştahsızlık ve ateş ile başvurduk.Suan sorunumuz balgamını atamaması
|
|
![]() |
|
Aysecalıs
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysecalıs
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2026 Saat 20:35 |
|
Ve hastahanede yattigimiz süre boyunca saturasyonu 90 in altına düşmedi ve göğüs ağrısı vs de yok. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben anlamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2026 Saat 09:50 |
|
"Viral enfeksiyonlarda (sizdeki gibi viral pnömonilerde) WBC daima düşer. Türk doktorları bunu BİLMEZLER!
Ahmak oldukları icin; viral enfeksiyonlarda bile yükselen CRP ile iş yaparlar ki, şarlatanlık yapabilsinler. Muhtemelen, yatan hasta sayısı düşük, böyle tuzaklarla hasta sayısını arttırıyorlar. Ya: aileleri, Ya: Sigorta şirketlerini. Ya: Devleti dolandırıyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2026 Saat 09:52 |
|
![]() |
|
Derin mira
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2026 Saat 21:32 |
|
Hocam araya giriyorum ama aynı şikayeti bizde yaşadık wbc referans araliginda idi iki gün sonra düştü crp 42 idi.yatis dediler devlet hastanesi.ben tedavi red verip çıktım.hafif ateş ve mide bulantısı vardı sadece.macrol verdiler mukakkak kulanmalisin dinleme bulgusu var denildi ve rontgende görünüyor dediler.ben vermedim antibiyotik.atipik zatürre denildi.iki in sonra ateş düştü kendine geldi.1 yıl öncesinde 23 wbc 146 crp ile zatürre teşhisi ile hastanede yattı solunum sıkıntısı yoktu iştahı yerindeydi.hep kafamda deli sorular.biz ne yaşadık acaba.atipik zatürre nedir hocam.hep dinleme bulgusu var diyorlar.iki kez bu durumu yaşayınca göğüs hastalıkları Dr na yonlendirdiler tomografi çekti antibiyotik kullanmadigin için hasar kalmış yumuşama var dedi.bronoskopi yaptı ondada yumusama var bronşlar dolu dedi.oksuruk falan yok solunumla alakalı bir durumda yok.haziran ve temmuz ayında yaşandı bu durumlar alerjik dedi.kafam okadar karışık ki hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2026 Saat 22:31 |
|
Bunlar bildiğiniz SAHTEKAR !! Yapılacak bir şey yok. Kenen Evren'den sonra doğru-dürüst insanlar Tıbba
girmiyorlar! Bunlara kanarsanız, "Derin mira" gibi dolandırılırsınız. Öksürük ile ilgili yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Nis 2026 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|