|
Merhaba idrar testi sonuclari yardimci olurmusunuz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sabina95
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mar 2026 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Merhaba idrar testi sonuclari yardimci olurmusunuzGönderim Zamanı: 05 Mar 2026 Saat 00:35 |
|
Merhaba doktor lutfen yardimci olurmusunuz
Idrar testinde nitrit negativ ama bakteri + cikdi ve protein 0.21,bir kac gun sonra yeniden tahlil verdim bu kez protein cikmadi negativ nitritde oyle yasti epitel 7-9,leykosit 3-4 bakteri + cikdi endiselenmeme gerek varmi lutfen bilgilendirirmisiniz size cok guveniyorum🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2026 Saat 10:29 |
|
İşin raconu böyle!! Hiçbir şey görmeseler bile; 5-10 lökosit- 3-5 bakteri, çıktı diye yazarlar.
Bu durum benim talebeliğimden (1960'lı yıllar) beri böyledir. Talebeliğimizde, sırf Cerrahpaşa'nın laboratuvarı ile dalga geçmek için, idrar görünümünde "çay karıştırılmış su" gönderirdik, onda bile görürlerdi. İsterseniz siz de bir deneyin!
|
|
![]() |
|
Sabina95
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mar 2026 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2026 Saat 14:10 |
|
Size çok teşekkür ederim. Gebeyim ve içimi rahatlattınız. Hiçbir şikayetim yoktu. İyi ki sizin gibi bilgili doktorlar var. O yüzden her testte epitel ve lökosit değerleri bazen biraz yüksek, bazen de biraz düşük çıkıyor demek ki. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2026 Saat 16:48 |
|
Aynen. Kafalarına göre takılırlar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|