|
Alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Naem
Üye
Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 24 May 2025 Saat 13:03 |
|
Hocam sekiz buçuk aylık bebeğimde çoklu besin alerjisi var ve hassas bir bebek zor bir doğum ve hamilelik yaşadım bu alerjinin bu durumlarla bir alakası var mı? Yoksa genetik mi? Besin alerjisinin hiç bir çaresi yok mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2025 Saat 17:13 |
|
"çoklu besin allerjisi" HA ha ha!!! Bu yaşta ha !!
Tipik Türk doktoru!! Hele bir şikayetlerini anlatın.
|
|
![]() |
|
Naem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2025 Saat 18:29 |
|
Hocam yanaklarında egzama var kızımın ve ek gıdaya başlayana kadar karın Ağrıları gaz problemi ve kabızlık vardı beş aylıkken test yapıldı kanında yumurta beyazına susam ve tahine deri testinde süt ve süt ürünleri yumurta susam tahin fıstık kaju cevize alerjisi çıktı. Doktor takibinde yoğurt vermeye başladım bazı günlerde kustu kademeli şekilde verdim bazı günlerde kusmadı. Yumurtanın sarısına da aynı şekilde. Bir ay önce sütlü bir mama verdim yüzü tüp patlamış gibi oldu parça parça kızardı bir içerisinde eski haline döndü sürekli kafasını kaşıdı o günlerde ve huzursuzdu. Tekrar kan testi yapıldı süte alerjisi yok dedi doktor bende iki güne bir yoğurt vermeye çalışıyorum. Belirtilerimiz bu şekilde oldu.
Düzenleyen Naem - 24 May 2025 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
Naem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2025 Saat 18:39 |
|
Aslında özetlersek aşırı kaşıntı yanağında egzama ve döküntü kabızlık karın ağrısı gaz sancısı huzursuzluk ve sütlü mamalar verdiğimde yüzünde tüp patlamış gibi parça parça ve ceviz boyutlarında kızarıklık diyebiliriz şikayetlere
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|