|
4 yaş ateşsiz hızlı solunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2025 Saat 17:57 |
Kadir Hocam tekrar merhabalar grip öksürük ateş ile ilgili her yazınızı her sorunun cevabını okudum. Bu doğrultuda herşeyi söylediğiniz gibi yapan biri olarak yine cevabını bulamadığım bir konuyla ilgili yardımızına ihtiyacım oldu… 4 yaşındaki oğlum bugün sabaha karşı aralıksız öksürükle uyandı.tüm günü öyle geçirdi.Akşam üzeri ateşi çok az çıktı.şuan yok.sizin söylediklerinizle ilerledim.ancak solunumu çok hızlı 50-60 arası gidip geliyor.62’yi gördük.
Kemiklerim acıyor boğazım acıyor diyor ancak kötü koku pas dilde değişim yok..eşim iş seyahatinde ve tek olduğum için gece solunum böyle devam ederse tek ne yapayım diye panikledim hocam çok hızlı alıp veriyor .alıp götüreyim mi?öksürük şimdilik kesildi.yarın bir kan sayımı yaptıralım derim uygun görürseniz ama gece ve hızlı solunum için öneriniz ne olur ne noktada paniklemeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe ise, antibiyotik gerekmez.
Ara ara sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|