|
Teşekkür |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DenizCihangir
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Konu: TeşekkürGönderim Zamanı: 10 Mar 2025 Saat 08:22 |
|
Hocam doğru bilgiye ulaşmakta zorlanip, gönül rahatlığıyla doktora gidip onun verdiği tedaviye güvenip kendimizi huzurlu hissedemedigimiz, hep bir tedirginlikle yaşadığımız, maddi olarak herşeyin lüks sayıldığı,insanca yasayamadiğimiz güzelim ülkemizde, Siz benim için o kadar kıymetlisiniz ki, sabırla cevap yazıp bizleri onemsiyorsunuz, biz doktorlarla konuşamiyoruz bile. Konuşsak doğru teşhis ve tedaviye ulaşamıyoruz. Ya bilgisizlik,ya önemsememek,ya onların da bu ülkede yaşayıp yorulmusluklari. Giderek artan bu yozlaşmada bizim için ışıksiniz. Ben sayenizde araştırmanın ,okumanın ne kadar kıymetli olduğunu tekrar hatırladım. İyi ki Varsınız hocam, sağlıklı ömür diliyorum, ayağınıza taş değmesin.
Düzenleyen DenizCihangir - 10 Mar 2025 Saat 08:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2025 Saat 19:06 |
|
Tesekkurler. Okudukca, dusunebilme kabiliyetiniz de o kadar artar.
Ben bu yasimda, hala okuyorum. Su anda; Amerika'daki Tip Fakulteleri'nde okutulan Biokimya kitaplarini okuyorum. Bizim okudugumuz "Biokimya" ile alakalari bile yok. Bundan evvel de Fizyopatoloji kitabini bitirdim...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2025 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|