|
Ventolin antibiyotik kullanımı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Seciltustas
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Seciltustas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ventolin antibiyotik kullanımıGönderim Zamanı: 11 Oca 2025 Saat 12:11 |
|
Merhaba hocam. Kızım 13 aylık 9600 gr. Burun akıntısı ve öksürük başlamıştı. 05.01 de çok huzursuzlanıp tüm gece ağladı ve öksürüğü burun akıntısı ilerledi. Sağlık ocağında balgam sökücü verildi ancak kusarak attığı için vermedim. Sadece dolven verdim 3 gün. Sonra sırtındaki hırıltı devam ettiği ve cızır cızır ses geldiği için endişelenip acile götürdüm.nefes alırken sıkışma vardı.tiz bir ses geliyordu. Acildeki doktor ciğerinde enfeksiyon var diyip röntgen istedi çok tereddütte kaldım ama korktuğum için yaptırmak zorunda kaldım. Sonucunda da antibiyotik hava ventolin ve aferin verdi. İlaçları kullanmadan önce size danışmak istedim. Hastalığı boyunca ateşi 36.8 in üstüne çıkmadı. Şuanda da biyoğun sarı burun akıntısı ve yoğun öksürük var. İlaçları yorumlarsanız ya da farklı ne yapmammgetektiğini söylerseniz sevinirim. Sadece serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum. Rutinde egzamaları için zyrtec kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2025 Saat 21:10 |
|
Rontgen TEMIZ!!
Yatarak Akciger Ronteni cekilmez. Cekilirse, boyle manzara olusur ve bir onemi yoktur. Acemi doktorlarin zirvalarina kanmayin. Bosuna Rontgen suasi almis. Basit bir Grip geciriyor, sakin ilac kullanmayin. Yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2025 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|