|
3 yaş ateş 🔥 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glcn0707 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 15:48 |
Hocam merhaba
Oğlum 3 yaşına girecek Aralık sonunda. 2 aydır yarım gün kreşe gidiyor. Ekim başında el ayak ağız hastalığı geçirdik. Pazartesi günü ateşi 40 derecelere çıktı 3 gün düşüremedik hastanede serum almak zorunda kaldı. Kan tahlillerinde crp çok yüksek değildi en fazla 8 oldu. Wbc de yükselmedi hatta son gün 3 e düşmüştü. Kusma ve ishalde oldu. Aslında tam teşhis konulmadı. Viral enfeksiyon dendi. 6.hastalık olabilir dendi. Ateşi düştükten sonra döküntüsü olmadı. Ben bağırsak enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum çünkü hala çok halsiz yemek yiyemiyor ağzında aseton gibi bi koku oluyor. Midesi bulanıyor ishali azaldı ama hala cıvık. Bide hocam enabızdan baktığımda seruma prednol diye bi ilaç koymuşlar. Zararlı olduğunu okudum. Çok pişmanım Allah özel hastanelere düşürmesin. Yorumunuz benim için değerli çünkü artık güvenilir Dr bulmak çok zor özellikle Tr de.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi HALT etmişler!! Bu şarlatanların en sevdiği ilaç bu Prednol! Bildiğin kortizon!
İlk baştan sahte bir iyilik hali yaratır, sonra çarpılır. İlk sayfadaki makalelerimi ve Forumdaki cevaplarımı mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Glcn0707 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gerçekten biz anne babaların akıl sağlığıyla da oynuyorlar bu şekilde. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Oğlumun wbc değeri düşük diye nerdeyse lösemi diceklerdi onu ima ettiler. Virüs olduğunu sizden okumuştum düşüklükte. Prednol u da sizden okudum öğrenince yaptıklarını. Tam söylediğiniz gibi sahte bi iyileşme sonrası daha kötü oldu. Ben zaten oğlumun hiçbir hastalığında burda ki Dr lar dan tam tanı alamıyorum. Biri virüs diyor biri boğaz enfeksiyonu diyor. Halbuki boğaz en görünür şey. Eğer mide bağırsak enfeksiyonu varsa ki benim tahminin o. Hafif ishal, mide bulantısı, ağız kokusu , yediğinin ağzına gelmesi, karın ağrısı oğlumda olan belirtiler . Hiç bir şey yapmadan geçeceğini yazmışsınız çoğu yerde. Bekleyeyim mi bişey yapmadan.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Bol kakalı ishallerde hiçbir ilaç vermeyin.
İshal ile ilgili makalemi yazarlar kısmından okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|