|
Grip aşısı yazmayan aile hekimi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dobi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip aşısı yazmayan aile hekimiGönderim Zamanı: 21 Eki 2024 Saat 16:12 |
|
Merhaba Kadir Bey ben 5 ve 2 yaşlarındaki çocukluğumu grip aşısı yaptırmak için aile hekimine yazdırmaya gittim fakat aile hekimi yazmadı yaşların küçük olduğunu ve gerek olmadığını söyledi eczanelerden de istek olmadan maalesef alamıyoruz Ben Aile hekimini ısrar edince 2 yaşındaki çocuğa Hiç gerek olmadığını 5 yaşındaki çocuğu ise birer ay arayla birer doz yaptırmam gerektiğini söyledi çok çeilişkide kaldım önce gerek olmadığını söyleyip 5 yaşındaki çocuğa birer arayla iki doz demesi beni biraz endişelendirdi istek yazılmadan bu ilacı almam mümkün müdür alabilsem bile Muhtemelen Doktor isteği olmadan aşı yapılacak bir hemşire bulamayacağım bir yol gösterirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Dobi - 21 Eki 2024 Saat 16:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2024 Saat 19:37 |
|
Bastırın parasını, hemen verirler!
İlk defa aşı olacaklar ise, 1 ampulü ikisine paylaştırabilirsiniz. Aşıyı Eczacılar da yapar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|