|
Lenf nodlarini unutalimmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2024 Saat 19:13 |
Hocam merhaba Bu sorulardan bıktınız farkındayız ama bir şey sormak istiyorum siz lenf notlarının özelliklerini bize anlattınız birkaç tane hareketli reaktif lenf nodlarında sorun olmadığını söylediniz Sorun şu ki Doktorlar tam 6 aydır sürekli bize kontrol verdikleri için biz de bunalmış durumdayız Biz o lef notlarını unutalım mı hiç yokmuş gibi davranalım doktorlar çağırdıklarında gitmeyince pişman olmaktan korkuyorum Ama o lenf nodarını da artık unutmak istiyorum hocam unutalım mı hiç yokmuş gibi davranmamizda sorun olmaz mı.. Umarım kızdıracak bir soru değildir Şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 09 Eyl 2024 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyonlara bağlı olanlarla, Lenfoma'ya bağlı olanların farkını yüzbin kere anlattım.
Tek tek duran ve deri altında oynayanlar zararsızdır! Adele dokusuna yapışık, hareket etmeyen ve paket tarzında 8-10 tanesi bir birine yapışık olanlar Lenfomadır. Türk doktor palavralarına kanmayın. İnşallah bu son anlatışımdır! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|