|
Göz ve göbek deliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2024 Saat 21:11 |
İyi akşamlar Kadir Bey oğlumun gözlerinin beyazında kızarıklık kanlanma başladı. Bir iki gündür de çok hafif çapaklanma var. Bir buçuk haftadır sürüyor. Bir gün önce doktora gittim Oftmycin damla ve Alores şurup verdi. Hafif kanlanma azaldı ama hafif yağ dokusu gibi dokular farkettim . Daha önce vardı da ben kızarıklık çekilince mi farkettim yoksa yeni mi başladı anlayamadım. Kızımında göbek deliğindeki et kısmının hafif sert olduğunu hafif kızarmış olduğunu farkettim . Dokunduğunda hafif acıyor. Normalde ağrı acı yok. Görünürde akıntı iltihap yok. Gönderdiğim fotoğrafta batıcon sürülü olduğu için kenarları da pembe gözükmüş aslında o kadr pembe değil.sadece ortasında pembelik var. Bu aralar üst üste denize gitmiştik ve bir gün malesef yan tarafımızda bir çocuk denize idrarını yapmış . Acaba ondan mikrop kapmış olabilirler mi? Kızıma batıcon kullanmaya başladım ve kolonya damlatıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum ne yapmalıyım? Çok teşekkürler.
Düzenleyen Nusya Ela - 22 Ağu 2024 Saat 01:47 |
|
![]() |
|
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Nusya Ela - 21 Ağu 2024 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Göbek deliği; mikrop kapmış, sadece banyo ve duş sonrası kolonya ile içini temizleyin.
2- Göz: sahilde kum ve denizden yansayan güneş ışınları tahriş yapmış. Eli ile çok kurcaladığı için biraz mikrop kapmış olabilir. Denize giderken; güneş gözlüğü ve siperlikli şapka (kep) giydirin. 3- Erkek çocuklarda İYE olmaz. Ayrıca da; denize işenmesi hastalık yapmaz, sadece estetik değildir. Yoksa bütün balıklar çiş ve kakalarını denize yaparlar. Ayrıca da; deniz suyu+Güneş mikropları anında yok ederler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Çok sağolun Kadir Bey oğlumda ilaçlara devam edebilir miyim? Peki göbek deliğinde ki sertlik neden oluyor o beni korkuttu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bağdokusudur, olabilir. Takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|