Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz ve göbek deliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Göz ve göbek deliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Göz ve göbek deliği
    Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2024 Saat 21:11
İyi akşamlar Kadir Bey oğlumun gözlerinin beyazında kızarıklık kanlanma başladı.  Bir iki gündür de çok hafif çapaklanma var. Bir buçuk haftadır sürüyor. Bir gün önce doktora gittim Oftmycin damla ve Alores şurup verdi. Hafif kanlanma azaldı ama hafif yağ dokusu gibi dokular farkettim . Daha önce vardı da ben kızarıklık çekilince mi farkettim yoksa yeni mi başladı anlayamadım. Kızımında göbek deliğindeki et kısmının hafif sert olduğunu hafif kızarmış olduğunu farkettim . Dokunduğunda hafif acıyor. Normalde ağrı acı yok. Görünürde akıntı iltihap  yok. Gönderdiğim fotoğrafta batıcon sürülü olduğu için kenarları da pembe gözükmüş aslında o kadr pembe değil.sadece ortasında pembelik var.  Bu aralar üst üste denize gitmiştik ve bir gün malesef yan tarafımızda bir çocuk denize idrarını yapmış . Acaba ondan mikrop kapmış olabilirler mi? Kızıma  batıcon kullanmaya başladım ve kolonya damlatıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum ne yapmalıyım? Çok teşekkürler.

Düzenleyen Nusya Ela - 22 Ağu 2024 Saat 01:47
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2024 Saat 23:41

Düzenleyen Nusya Ela - 21 Ağu 2024 Saat 23:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2024 Saat 00:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2024 Saat 10:06
1- Göbek deliği; mikrop kapmış, sadece banyo ve duş sonrası kolonya ile içini temizleyin.
2- Göz: sahilde kum ve denizden yansayan güneş ışınları tahriş yapmış.
Eli ile çok kurcaladığı için biraz mikrop kapmış olabilir. Denize giderken; güneş gözlüğü ve siperlikli şapka
 (kep) giydirin. 
3- Erkek çocuklarda İYE olmaz. Ayrıca da; denize işenmesi hastalık yapmaz, sadece estetik değildir.
Yoksa bütün balıklar çiş ve kakalarını denize yaparlar.
Ayrıca da; deniz suyu+Güneş mikropları anında yok ederler. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2024 Saat 10:53
Çok sağolun Kadir Bey oğlumda ilaçlara devam edebilir miyim? Peki  göbek deliğinde ki sertlik neden oluyor o beni korkuttu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2024 Saat 13:22
Bağdokusudur, olabilir. Takip edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.