|
Lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2024 Saat 19:04 |
Hocam size yazabilmek için bu sayfaya üye oldum evham hastası olduğum için psikolojik ilaç kullanıyorum çocugun Lenf bezinden sonra başladı evhamlarım 2.5 cm sol boyunda iki tane birbirine yapışık gibi ama hareketli beze var 3 aydır takip ediyorum başka mini mini sağda da solda da ayrık bezeler var ama onları önemsemedim iki tane olması ve birbiriyle dip dibe olması beni korkutuyor tıpa proflara gittim hareketli bezeleri ama takip edilsin dediler bütün yazılarınızı okudum hareketli olması iyi ama iki tane yapışık gibi olması korkutuyor. Alalım biyopsi yapalım kafan rahat etsin diyor tıp gerek var mı sizce dışardan belli olmuyor kafayı çevirince iki tane yan yana olduğundan yumurta gibi ceviz gibi gözüküyor
Düzenleyen Emineaselalp - 17 Ağu 2024 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir önemleri YOK!
İlgili Makale ve Forum cevaplarımı okuyun. Sakın "biyopsi" filan yaptırmayın. Belli ki o doktoru delirtmişsiniz, ondan böyle söylemiş.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sayenizde artık bu bezeler hakkında herseyi biliyoruz benimde oğlumun her iki koltuk altında var..siz bu sorulardan o kadar bıktınızki sizden fırça bile yedim
![]() Düzenleyen Dobi - 17 Ağu 2024 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Hem benden bıkmış olabilir hem de ben bu bezeyi çıkarmadan iyi mi kötü mü bilemem dedi profesörümüz geniz eti var demişlerdi geniz eti ameliyatında eğer bezeyi alırsam çocuğu takip etmemize de gerek kalmaz bi taşla iki kuş vururuz dedi 3 aydır aynı duruyor bezeler bi inme olmadı henüz
Düzenleyen Emineaselalp - 17 Ağu 2024 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuklarda yeterli antikorlar olmadığı için, vücut bu bezeler ile mikroplara karşı savunma yapar.
Yeterli miktarlarda antikorlar oluşunca bunlara az iş düşünce kendiliğinden küçülürler. İlk başlarda anneleri meraklandırıp ileri tetkiler bahanesi ile aileleri iyi dolandırdılar ama sonra hadise geri tepti. Şimdi de, tükürdüklerini yalama peşindeler ama işleri çok zor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
İyi ki varsınız hocam günlerdir uyuyamıyorum düşünmekten Allah sizden razı olsun
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|