|
17 Ay Ani Baslayan Yuksek Ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pinar06.ozkan
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Mar 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 17 Ay Ani Baslayan Yuksek AtesGönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 10:58 |
|
Degerli Hocam Merhaba,
Oglum 17 aylik 11.2 kilo. 3 gun once size yazmistim yine- düştüğü ve kasi patladigi icin tomografi istemislerdi diye bir sorum olmustu. Sayenizde dogru bir karar vererek cektirmedik ancak ayni gunun gecesi 39 la baslayan Ates bugun itibari ile devam ediyor. Sayenizde atesten korkmuyoruz sadece gece cok huysuzlandigi Ve uykuya dalamadığı için ates de 40 olunca bir olcek calpol verdim. Yalnız aklıma takıldı atesinin düşme ile bir ilgisi var midir hocam? Yazlik bolgesindeyiz, Deniz sularından geçen bir salgın olduğu da söyleniyor. Doktora gitsem antibiyotik verecek diye gitmek istemiyorum ama size sormadan edemedim ne önerirsiniz değerli hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 12:53 |
|
Tarihte ve dünyanın HİÇBİR YERİNDE, denizden insanlara hastalık bulaştığı vaki değildir.
Türk doktor üfürmelerine inanmayın. Öyle bir salgın filan yok! Mikrop, gıdalardan veya içme sularından bulaşır!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|