|
Makatt da çatlak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Guldenergin
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Makatt da çatlakGönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 23:44 |
|
Hocam 4 yaş kızım 19 kilo 105 cm..prematüre bebek olarak dünyaya geldi ara ara kabızlık çok yaşadık anne sütü hiç almadı..bir yıldır kabızlık arttı ilaç fln kullanmadık hiç 3 günde bir ve katı kıvamlı kaka yapıyor du en son 3 ay önce dr gittik gaita testinde minimum gaitada kan görülmüştür diye sonuç aldık..ama gaitda yada temizlerken hiç karşılaşmadım sürekli katı kıvamlı kaka olduğu için dr makatta çatlak vardır dedi kan değerlerine kilosuda gayet iyi dedi ve posalı gıda ile bol su içsin dedi fakat hiç bir tedavi uygulamadı posalı gıda ve bol su icmesine rağmen halen katı kıvamlı kaka yapıyor çok ta hareketli bir çocuk bugün ecz arkadaş makatta çatlak için dikkat edin ameliyata kadar gidebilir dedi tedirgin oldum. Drumuz hiç bir tedavi uygulamadı makattda çatlak için ne yapmak lazım ne kullanmalı kakanın yumuşak kıvamlı olması için neler yapmalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2024 Saat 09:43 |
|
Sakın inanmayın!!
1- Gaitada kan testi yapılacağı zaman; 2 gün öncesinden etli gıdalar kesilir ve meme emenlerde (anne memesinden kanama olabilir) meme kesilir. 2- Sakın bu yapılan testteki "kan" varlığına inanmayın. 3- Popo deliği; esnemeye müsait bir dokudur! Ancak; anormal kalın kaka yapılırsa catlak olur ve bariz kanama olur. Pirinç, patates, Muz ve Elma vermeyin. Kayısı mürdüm eriği(kurular da olabilir) verin Yağ ve şeker oranlarını arttırın. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|