|
Zatürre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vildanyrc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildanyrc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 11:44 |
Hocam merhabalar umarım iyisinizdir. Bu soru hep soruldu yanıtları da çok okudum ama yine de ne yapacağımı bilemedim. Düşmeyen 39.5 ateşle doktora gittik. Akciğer filmi çekildi zatürre denildi hava ve serumlar verilip tedavi edildi. Eve de ventolin cortair augmentin peditus iliadin verildi. Şiddetli bir öksürüğümüz yoktu yeni başladı ve solunumda da sıkıntı yoktu. Bakteriyel zatürre denildi crp de 26 wbc 15.59. İlaçları vermeli miyim size danışmak istedim çok teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasta olan KİM?????????????????????????????
Siz mi, çocuk mu?????????????????????????? Çocuk ise yaşı kaç?????????????????????????? Kan Sayımının tamamını gönderin.
|
|
![]() |
|
vildanyrc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildanyrc
Çok özür dilerim hocam hasta olan oğlum 3 yaşında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktor ya çok şarlatan bir doktor, ya da süper cahil!
1- Aşşağılık laboratuvar, 3 yaş çocuğunun WBC değeri yanına, "Erişkin Refrans Aralıklarını" koymuş. WBC yüksek değil. 2- Bu yaştaki bir çocukta, Zatürre NİYE OLSUN??? Bu çocuğa, KPA aşıları yapılmadı mı?? Aşılı çocukta, Zatürre olmaz. 3- Hadi diyelim oldu; Solunum sayısı dakikaka 60 üstü olurdu. Çocuk başını yastıktan kaldıramaz. su bile içemez, konuşurken cümlenin sonunu getiremez. 4- CRP, Gripler dahil, HER TÜRLÜ enfeksiyonda yüksek çıkar, sakın Türk doktor palavralarına kanmayın. SAKIN verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın. Unutmayın! Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. 2006'dan 2021'e kadar her öksürene Astım diyenler bunlar değil mi idi? Foyaları ortaya çıkınca, şimdilerde, her öksürene Zatürre veya Zatürre başlangıcı diyorlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2024 Saat 16:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildanyrc
Hocam ben bu sistemden nefret ettim artık. Öksürük yeni başladı öyle bir halsizliği yok nefesi gayet iyi ama filmde ne gördü ne dinledi hemen zatürre dedi anlamadık. Enfeksiyon için ne yapalım peki hocam. Çok teşekkür ederiz cevaplarınız için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Enfeksiyon" demekle neyi kast ediyorsunuz?
Enfeksiyon genel bir tanımlamadır. Enfeksiyon= Vücuda bir mikrop girmesi durumudur. Bu Virüs de olabilir, Bakteri de olabilir. Parazit de olabilir. KPA aşıları yapılmış çocukta bakteri olamiyacağına göre, viral enfeksiyondur. Bunların da tedavileri yoktur. Yazılarımı okuyun. Türkiye'de, 2010'dan beri Röntgene bakması bilen yeni mezun Çocuk doktoru yok! Her hastaya aynı şeyleri söylüyorlar! O doktora bir sorun bakalım! KPA aşıları yapılmış bir çocukta Bakteriel Zatürre nasıl oluyormuş!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildanyrc
Doktorların dilinde konuşuyoruz bizde hocam crp yüksek deyince. Ondan bahsetmiştim tamam hocam çok teşekkür ederiz antibiyotik ve diğerlerine gerek olmadığı için sevindim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|