|
Kurdeşen hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2024 Saat 21:03 |
Kadir Bey merhaba, bir tanıdığımızın bazı şikayetleri var bana size sormamı rica etti onun yazdıklarını, raporlarını ve fotoğraflarını ekliyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Ben 49 yaşındayım nöropatik Anjiyo ödem Ürtiker beraber eşlik ediyor. Kestine tablet 20 miligram 2 tane kullanıyorum akşam pisovate merhem Bir de çok acillik olduğum zamanlarda bazen bu çok sık oluyor bazen ara ara serum alıyorum Orada ya Avil Dekort yapılıyor bu yeterli gelmezse sadece kortizon uygulanıyor 220 miligram. Ayrıca tiroidlerim içinde perizol tablet ve Dideral kullanıyorum hipertiroidi teşhisi kondu. Kesinlikle hiçbir deterjanı kullanamıyorum çamaşırlarımı sadece sabunla yıkıyorum sabunla banyo yapıyorum hiçbir şampuan kullanamıyorum onları kullandığım anda hemen bütün vücut kabarıyor. biyopsi testim bacağımdan parça alınmışt, test yeni yapılmadı. Ama ben bu ilaçları sürekli kullanıyorum hep aynı ilaç yazılıyor Akşam mutlaka kestine tablet içmem gerekiyor yoksa kaşıntıdan uyuyamam. 10 miligramla başladım şimdi 40 miligram alıyorum.6 yıldır tam iyileşme olmadı https://hizliresim.com/na53w69 https://hizliresim.com/4vlan1y https://hizliresim.com/qmx6015 Düzenleyen Halilo - 15 Tem 2024 Saat 21:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Döküntüler sadece bacaklarda mı? Vücudun başka yerlerinde de varmı?
2- Kaşıntı oluyor mu? Oluyorsa; gece-gündüz farkı varmı? 3- Bu şikayetler ne zamandan beri var? "6 yıldır" ilaç aldığınız süre mi, hastalık süresi mi?
|
|
![]() |
|
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için çok teşekkürler sorduklarınıza şu cevapları verdi;
Döküntüler Bütün vücudumda oluyor ama daha çok bacak bölgemde yani kolumda sırtımda Saçımda çok az. Aslında yaralar kendinden çıkmıyor vücut o kadar ısınıyor ve kaşınıyor ki o sıcaklık artışıyla Böyle orada bir sertleşen bir bölge oluşuyor ben orayı kaşıya kaşıya o kadar şiddetli kaşınıyor ki ben kendim yara yapıyorum. Hem gece var hem gündüz Ama gündüz çok şiddetli değil gece daha da şiddetleniyor kaşıntılar. Bu şikayetler 6 yıldır var Ben eşimden Boşandığım sene çıktı Kendimi çok çaresiz Maddi manevi çaresiz hissettiğim köşe sıkıştığım bir anda oldu. 6yıldır ilaç kullanıyorum ilaçsız duramıyorum Çünkü Sürekli kaşınıyorum. Ilaçlar yeterli gelmediği zaman da mecburen serum alıyorum ama kortizonun dozunu çok artırdıkları için omuriliğime Zarar vermiş. çok dokunan şey var yani süt ürünleri dokunuyor baharatlar dokunuyor salça dokunuyor domates biber Yani o kadar çok dokunan ve hemen alerjimi tetikleyen yükselten ürün var ki. En büyük çaresizliğim çok dokunan gıda var dikkat edip yemediğim zaman da bünyem zayıflıyor. Bir de kaşıntım arttığı zaman yani nasıl anlatayım kafam kulaklarım Yüzüm Gözüm Bütün vücudum durmaksızın kaşınıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nörodermit!
Depresyon, Stres durumlarında ortaya çıkar. Düzenli uyku temin edilecek. Stres ve depresyonlardan uzak durulacak, kötü düşüncelerden uzak durulacak. Akşamları 1 tablet Unısom faydalı olur. Cilt için; Kortizonlu kremler iyi gelir. Sindirim sistemi şikayetleri olabilir, varsa günde 1 tablet Famodin40 alın. Kendinize bir meşgale bulun ve lüzumsuz düşüncelerden uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|