|
Akciger |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2024 Saat 19:52 |
[url=https://hizliresim.com/h40f2gl]
![]() Hocam 3 yaş kızım hersey iyiyken birden bire ateşledi acile gittik ateş düşürücü verildi idrar kan tahlili sorunsuz..halsizlik burun akıntısı öksürük hırıltı yok bir doktor akciger enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi diğer doktor degil dedi anlamadım var mı yok mu size grafiğini attım saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size "Röntgen" diye bu kepaze Filmi mi verdiler!!
Başasistan iken böyle bir Röntgen önüme gelecek, ben o Röntgencinin kafasında paralarım o Rötgeni!! Ne biçim Röntgen o!! Yarısı YOK! Sadece alt kısımda Zatürre ile ilgili en ufak bir bulgu yok! O röntgeni Röntgencinin kafasında paralayın!! Adam gibi iş yapsın. Bu Röntgeni görüp de laf etmeyen doktor müsvettelerine de yazıklar olsun! Sakın Türk doktorlarına itimat etmeyin. Durumu görüyorsunuz! Zatürre ile ilgili yazılarımı okuyun. Yoksa bu çakallar sizi daha çok kereler ısırırlar! Zatürre olsa, solunum sayısı dakikada 60'ın üstü olur.
|
|
![]() |
|
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Az miktarda enfeksiyon var denildi hocam yaniiii!!!! antibiyotik kullanmaya gerek yok değilmi hocam dogrumu anladım....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az "gebelik" gibi diyorsunuz!
![]() Enfeksiyon vardır veya yoktur! Azı-çoğu olmaz. Dili pembe olduğu sürece antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|