|
Hamilelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 22:33 |
Hocam merhaba,
34 yasinda normal boy ve kiloda kadinim. 10 haftalik hamileyim. (2.bebek) Bugün kan vermistim sonucum cikti. (Kadin dogum doktoru istemisti) Kan sonucumda size danismak istedigim bir sey var. Bu degerler normal iken: Serbest T3. 2.97 REFERANS (2.04-4.04) TSH. 2.77. REFERANS (0.27-4.8) Serbest T4. 1.07. REFERANS (0.79-1.59) Bu degerlerim yuksek cikti: Anti TGAnti Tiroglobulin Antikor) 198 REFERANS <115 Anti TPOAnti Tiroid Peroksidaz) 87.5. REFERANS <34 Bilinen bir tiroid hastaligim yok. Bununla ilgili daha once hicbir ilac kullanmadim. Suan tesadufen kan sonucunda ogreniyorum ve hamileyim. Sizin bu konudaki fikriniz nedir cok tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil, bir Endokrin doktoruna danışın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|