|
4 yaş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sural10
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4 yaşGönderim Zamanı: 06 May 2024 Saat 23:36 |
|
4 yaş kiz çocuğu
3 yemek kaşığı peynir Haftada 3 kez yumurtalı omlet 1 kase yoğurt 1 kutu süt Tatlı kaşığı bal Etli çorba yada sebze Pilav,makarna yada erişte Bir tane meyva Bir tane çiğ sebze havuç yada salatalık Boy 1 metre Kilo 14.5 Kim görse çocuğa zayıf neden yemiyor mu diye sorarlar Hergun bu şekilde yemesede çoğunlukla bu sekilde yediriyorum...cocuk dr zayıf dedi kemik yaşı testi yapabilirsiniz dedi... Birde son 6 aydır çok sınırlı herşeye kızıyor bağırıyor dedim onun içinde bir şekerine batırın dedi....kixim bu günlerde asla kan vermek istemez çocuğumu tanıyorum hafif şekliyle dim kriz geçiriyor....size daha önce benzer soru sormuştum bu en son dr kontrolümüz özeti.....tekrar niye soruyorsunuz diye kızmayın kadir hocam:-)cevabınız icin şimdiden tesekur ederim.....
|
|
![]() |
|
sural10
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 23:55 |
|
Hocam sorumu görmemiş olabilir siniz diye gönderdim cevaplamak istemezseniz saygı duyarim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 10:05 |
|
Çok anlattım! eski cevapları okuyun. Cevap yazdığımda hemen AYNI "karşı sorular" soruluyor, artık başa
çıkamıyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|