Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 yaşında oğlum sürekli hasta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 yaşında oğlum sürekli hasta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Akis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Akis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 yaşında oğlum sürekli hasta
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 00:53
Hocam merhaba 5 yaşında bi oğlum var sürekli hastalanıyor geniz eti var önce burun akıntısı ile başlıyor sonra 1 ay kadar süren öksürüğe çeviriyor ve tekrar hastalanıyor yani döngü halinde kbb doktoru alerjik rinit olabilir diye bir sürü ilaç ve antibiyotik vermişti anti kullandim ama diğer ilaçları kullanmadim ve alerji doktoruna götürdüm sonuçları size attım Hocam bir de AŞIRI TERLEYEN bir çocuk günde 10 kez üst değiştiriyorum nerdeyse 1 senedir d vit günde 5 damla olarak kullanıyorduk fakat değeri 11 den 28 ancak çıkabilmiş yazılarınızın hepsini okudum ama tahlilleri size göndermeden bi yol izlemek istemedim ne olur bana yardımcı olun lütfen özellikle AŞIRI TERLEMESI bitsin istiyorum çocuğa sürekli annem zıplama koşma terlersin hasta olursun demek istemiyorum üzülüyorum oyun oynayamıyor LÜTFEN yardım etsin iyi ki varsınız çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın Hocam

Düzenleyen Akis - 30 Nis 2024 Saat 00:54
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 11:08
Ben sizinle ugrasamam. O kadar cok yanlis bilgileriniz varki, hepsini anlatmam butun gunumu alir. 
Yazilarimi okuyun.. 
Yukarı Dön
Akis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Akis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 12:40
Neden hocam yazılarınızın tamamını okudum siz genel olarak yorum yapamamszmisiniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 14:25
1- Bir ay ara ile birer ampul Dvit3 icirin. Agustos ayinda tekrar olcturup bana yazin.
2- Bugunden geriye giderek en az 1-2 haftalik cevaplarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.