|
5 yaşında oğlum sürekli hasta |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Akis
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5 yaşında oğlum sürekli hastaGönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 00:53 |
|
Hocam merhaba 5 yaşında bi oğlum var sürekli hastalanıyor geniz eti var önce burun akıntısı ile başlıyor sonra 1 ay kadar süren öksürüğe çeviriyor ve tekrar hastalanıyor yani döngü halinde kbb doktoru alerjik rinit olabilir diye bir sürü ilaç ve antibiyotik vermişti anti kullandim ama diğer ilaçları kullanmadim ve alerji doktoruna götürdüm sonuçları size attım Hocam bir de AŞIRI TERLEYEN bir çocuk günde 10 kez üst değiştiriyorum nerdeyse 1 senedir d vit günde 5 damla olarak kullanıyorduk fakat değeri 11 den 28 ancak çıkabilmiş yazılarınızın hepsini okudum ama tahlilleri size göndermeden bi yol izlemek istemedim ne olur bana yardımcı olun lütfen özellikle AŞIRI TERLEMESI bitsin istiyorum çocuğa sürekli annem zıplama koşma terlersin hasta olursun demek istemiyorum üzülüyorum oyun oynayamıyor LÜTFEN yardım etsin iyi ki varsınız çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın Hocam
Düzenleyen Akis - 30 Nis 2024 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 11:08 |
|
Ben sizinle ugrasamam. O kadar cok yanlis bilgileriniz varki, hepsini anlatmam butun gunumu alir.
Yazilarimi okuyun..
|
|
![]() |
|
Akis
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 12:40 |
|
Neden hocam yazılarınızın tamamını okudum siz genel olarak yorum yapamamszmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 14:25 |
|
1- Bir ay ara ile birer ampul Dvit3 icirin. Agustos ayinda tekrar olcturup bana yazin.
2- Bugunden geriye giderek en az 1-2 haftalik cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|