|
Mide-geğirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 19:56 |
Kadir Hocam,
Ben 45 yaşındayım. 10 yıldır hep bir sıkıntım vardı. Ama acı-narenciye-kahve tüketmeyince ilaçsız devam ediyordum. 1 aydır her yemekte ya da her içtiğim suda geğirme oluyor (şiddetli değil); ama hep oluyor hocam. Bir anda başta başladı. 1 ay öncesine kadar geğirme nedir bilmedim. Yemekte 5-6 kere, su içerken 2-3 kere oluyor. Yanma falan olmuyor... Hocam bu konuda 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. 1. Famodin bu duruma iyi gelir mi? 2. Ben Famodini nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bazı yerlerde aç karnına diyor. Bazı yerlerde yemekten sonra diyor. Bazı yerlerde yatmadan önce kullanılır diyor. Famodin 40mg kullanımını bana yazabilirseniz çok sevinirim Hocam. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Famodin 40 istediginiz zaman, ac veya tok farketmeden kullanilir.'
AMA sizin durumunuz daha ziyade, enzim eksikligine benziyor. Once Festal draje, gunde:2x1 sabah ve aksam yemeklerle alin, kutuyu bitirin. Zaten 2-3 gunde belli olur, sonucu yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2024 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam Kadir Hocam hemen alıp içeceğim dediğiniz hapı. Çok teşekkür ederim çok. Hocam, midemde yanma yapar mı o dediğiniz ilaç? benim midem çok hassas hemen yanıyor da?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, bir de festaldeki içeriklere sahip bir sindirim enzimi takviyesi de kullanılabilir mi festalin yerine? S...gar digestive enzymes mesela? Yoksa sadece festal mi olması gerekir? Ona göre alayım. Tekrar çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzerleri de olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|