Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lekeler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lekeler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nehiraksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lekeler
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2024 Saat 15:34
Merhaba Hocam 

Bir kaç gün önce çene altında bir kızarıklık farkettim sonra çoğaldı boğazımda minik var önemsemedim daha sonra yanağıma da sıçradı ne olduğunu anlayamadım.Kullandığım bir güneş korıyucu krem vardı o yaptı diye düşünüp sürmedim ve hipokort sürdüm geçiyor derken sanki bugün tekrar kızardılar bir bakabilir misiniz resimleri koyuyorum.

Düzenleyen Nehiraksoy - 22 Nis 2024 Saat 15:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2024 Saat 18:13
Hipokort'a devam edin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 11:28
Merhaba Hocam

Deri ve Zührevi hastalıklarına gittim kullandığım bir güneş kremine karşı alerji yapıp egzama oluşmuş aşağıdaki ilacları verdi ne düşünüyorsunuz?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 17:51
Bilaxten: Allerji ilaci.
Tacrolin: Atopik dermatit ilaci.
Impetex: Kortizon! 

Koydugu bir teshis filan YOK! Hangisi iyi gelirse hesabi!! 
Sadece Tacrolin kullanin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 18:03
Ben hiç birini kullanmadım henüz hipokort sürdüm.
Biraz önce farkettim koltuk altlarıma da atmış minik minik oralara da sürebilirim sanıyorum.Elimle mi bulaştı nasıl oldu anlamadım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 19:26
Eger; sikintili bir surec gecirdiniz veya stresli bir olay yasadi iseniz; Norodermit olabilir, o zaman bu ilaclarin
hicbiri bir ise yaramazlar. Sadece aksamlari 1 tablet atarax almaniz yeterli olur.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 20:27
İnanın yaşamadım ilk kez kullandığım bir ürünün arkasından oldu öyle mi denk geldi bilemiyorum.Hipokortla mı devam edeyim tacolin mi süreyim(bu ilaç içinde bir sürü saçma sapan bilgi var) ne yapayım bilemedim Hocam…İlaçsız da ilerler diye korkuyorum…Hipokort 5 gün oldu size son halini atıyorum

Düzenleyen Nehiraksoy - 24 Nis 2024 Saat 20:28
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2024 Saat 09:07
Bir sey anlasilmiyor, Golgede kalmis. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.