|
Türk doktorları tarafından kandırılmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 22:01 |
Hocam merhaba yaşım 21 ben 1.5 sene önce 2.5 ay geçmeyen kuru öksürük için Eskişehir de bir göğüs hastalıkları uzmanına gittim ve bana 6 ay ventolin fludalt onceairi ve nazetin kullanırdı.Öksürük geçti ama 1.5 senedir son 6 aydır hiç bir ilaç kullanmama rağmen çok kötü belirtiler var.Yaralar geçmiyor ve sakatlık yaşadım belimden ve omzumdan hâla ağrıyor burnum hep tıkalı ve en önemlisi hırıltı var ve sol göğsümden inanılmaz bir ağrı oluyor Yürüyüş bile yapamıyorum.Yazılarını okudum ve doktordan randevu aldım Dvit3 ampül yazmak için artık Türkiye de eczaneler vermiyor dvit 3 ampül illa reçete İstiyorlar. Son 6 aydır hiç bişey kullanmadan bu ağrılarla baş etmeye çalışıyorum ama geçmiyor ve deivid 4 yazdırıp kullanınca inşallah geçicek diye ümit ediyorum.Benim için en önemli soru şu içimi rahatlatmak için soruyorum çünkü artık psikolojim de bitti.Devid 3 kullandıkdan sonra bu yaşadıklarımın hepsi bitip eski sağlığıma kavuşabilicekmiyim hocam eskisi gibi olmak istiyorum bu kortizonun etkisi geçicek mi delirmek üzereyim artık teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. D vitamin olcumu olmadan bir sey diyemem.
Yaralar icin; resim gonderin. Yaptirabilirseniz, birde "Tam Kan Sayimi" yaptirip bana gonderin.
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
D Vitamini 7 çıkmıştı zaten kış yeni bitti hiç dışarı da çıkmıyorum güneş görmüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamin seviyeniz son derecde dusuk!! Bu kadar dusuk olani gormemistim!!
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icin ve Agustos ayinda tekrar olcturup bana yazin, yetmeyebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2024 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Hocam belirtmeyi unutmuşum tüm bu belirtilere beraber bende ilk ayağa kalktığım an 10 saniye Bi kalp çarpıntısı oluyor onuda eklemeyi unutmuşum bütün hepsi bu ilaçları kullandıktan sonra başladı merdiven çıkarken de kalbim ağzımda atıyor eskiden 10 saniye de 4 kat çıkıyordum pazartesi tam kan sayımı yaptırıp Arıcam size başka istediğiniz Bi test var mı? teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilhassa astenik bunyede olanlarda ve Tansiyon dusuklugu olanlarda; aniden ayaga kalkmak ile, yer cekimi
etkisi ile beyine az kan gider ve bayilamaya kadar giden reaksiyonlar olabilir. Once oturun, 10-15 saniye sonra ayaga kalkin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Teşekkürler bünyem güçlendirmek için ne yapmam lazım peki
Düzenleyen mrtalexad - 27 Nis 2024 Saat 13:52 |
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu bana genelde oluyor aniden kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor yere çömeliyorum hemen 10 15 saniye sonra geçiyor ama boyum kısa ve zayıf değilim tansiyonum da hep normal bu sıkıntılar olmasa da böyle olması normal mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|