|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2024 Saat 18:29 |
Hocam öncelikle iyi ki varsınız gerçekleri öğrenmek için hemen koşabileceğim biri olduğunuz için.Hpv aşımı da oldum olunması gereken aşı dediğiniz için.Fakat bugün Kadın doğumdan ağlayarak çıktım.11 yıl önce sezaryen doğum yaptım hiç sıkıntım yoktu bir yıla kadar kahverengi lekelenme oldu bugün kontrolde Doktor Bey İstemosel olduğunu ameliyat olmam gerektiğini yoksa hamile kalamazsınız dedi ve ayrıca lekelenme mevcut ve smear testi özelde yaptırın kapsamlı dedi.Aile bu konuda sıkıntılı annem teyzem bunlarda rahim yumurtalık alındı anneannemi de rahim ca kaybettim.Ve kimsem yok ameliyat olmaya korkuyorum zor mudur olmam şart mı çocuk olmaz mı merak içindeyim hocam smear sağlık ocağında olmuştum temizdi ama kapsamlı olacaksın diyor ve 11 yıl sonra bu sorun nasıl çıkmadı kaç kez doktora gittim hocam
Düzenleyen Muallime - 17 Nis 2024 Saat 10:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlara güven olmaz!! İkinci bir Kadın-Doğum doktorundan fikir alın ve sonucu yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|