|
Terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2024 Saat 00:14 |
Hocam merhaba 7 yaşında oğlum çok iştahsız 25 kilo 123 cm gün içerisinde biz soylemesek aklina yemek gelmiyor normalde ama son 1 haftadır daha da iştahsız sofraya oturuyor 2 kasik yiyor doydum diyor kalkıyor meyve çok severdi yerdi 2 portakal yerdi bazen simdi 1 dilim yiyor bu kadar hasta değil hocam birde dun gece aşırı terlemesi oldu baş ense tarafı su gibiydi yastık normalde çöl terleyen bir çocuk değil üstünü değiştim yine terledi uyku tutmadı sizin maillerinizi okudum genetik olabileceğini soylemissiniz ama dediğim gibi ilk defa yaşadık evin sıcaklığı pijamasi hep aynı idi. Hatta normalde 2 kat örtüyorum dun gece 1 kat ince pike örttüm sadece. Bu terleme kafama takıldı neden olabilir hocam tahlil baktiralim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir enfeksiyon atlatmis oabilir.
Takip edin, arkasi gelmezse, onemli degildir.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam kaç gün takip edelim?
Allah korusun kötü birsey olabilir mi? Önde sallanan dişi vardı bir türlü düşmüyordu onu çektirdik doktora ağrısı var acaba oradan bir enfeksiyon kapmış falan olabilir mi yoksa alakasız mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok anlamsiz sorular!!!
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nacizane fikrim kendi oğlumdan biliyorum. D vitamini eksikliği yapıyor. Şimdi hastayken terliyor sadece. Önceden uykuya daldığı gibi saçları, ensesi, boynu, sırtı su gibi olurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Cok tesekkur ederim aslında günlük d vitamini kullanıyoruz evet düşük çıkmıştı tahlil yapılmıştı ama yeterli mi gelmiyor acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunluk D vitaminleri, gunluk ihtiyaci karsilar. Turk doktor akli ile is yapmayin..
Gunluk damlalar ile ASLA acik kapatamazsiniz. D vitaminin eksiklik derecesine gore, HER SENE, en az 1 veya 2 ampul (alti ay ara ile) icmesi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|