|
Geçmeyen Kulak Akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2024 Saat 12:19 |
Merhaba Kadir Hocam
Nasılsınız? Hayırlı Bayramlar Bundan 10 15 gün önce 9 yaşındaki kızımda 1 hafta süren ateş ve kulak ağrısı oldu. Sonra kulağı akmaya başladı ateş ve ağrısı azaldı. İliadin damla ve ağrısı çok olduğunda ağrı kesiciden başka bir ilaç kullanmadım bu sürede. Şuan hiçbirşey kullanmıyorum. Kulağı neredeyse 1 haftadır akıyor. Bugün kulağından içeri doğru baktım çıplak gözle bile içerisi akıntılı görünüyor. Ne yapayım hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin 5 gun kullanin, SAKIN kulaga bir sey damlatmayin!!
Devam ederse, 1-2 gun Iliadin yerine Serum fiz, 4x10'ar damla damlatin, sonrasinda tekrar 5 gun Iliadin, anlattigim sekilde damlatin. |
|
![]() |
|
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam dediğinizi yapıyorum.
Şuan uykudan ağlayarak uyandı 2 kaşının arası başı çok ağrıyormuş. Kulağı zonklamış ve çok ağrı olmuş. Kaşının ortasını ovuyor. İlk cevap verdiğinizde iliadin kullanmıştım o zaman da sağ kaşım çok ağrıyor anne demişti. Şuan hüngür hüngür ağlıyor hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun Iliadin damla, sirt ustu yatar ve basi asagi sarkar durumda damlatin.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam. Kulak akıntısı hala geçmedi. Geceleri de başım ağrıyor diyor. Ne yapmam lazım hocam. İliadini dediğinz gibi yapıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin. 5 gun doldu ise, 1-2 gun Serum Fiz kullanin ve tekrar Iliadin'e gecin.
|
|
![]() |
|
evnkrlr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Merhabalar kızınız nasıl oldu acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|