|
Uyuz muyum hocam yardım!!! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasasinben
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Uyuz muyum hocam yardım!!!Gönderim Zamanı: 31 Mar 2024 Saat 13:25 |
|
Sevgili Kadir Hocam, bir yere misafirliğe gittik bundan bir ay önce, ev sahibi allerji oldum sürekli kaşınıyorum stresten herhalde dedi. Sonra eve geldim bende de kaşıntı başladı hemen akabinde ve bir aydır sürekli belirli noktalar sanki sinek ısırığı gibi şişiyor ve kaşınıyor. Bahsettiğim kişide de asla uyuz belirtisi yok yani sizin söylediğiniz siyah nokta ve tünel tanısı gibi... Sizin tavsiyenizi yaptım ben garanti olsun diye hemen kwallen şampuanla yıkandım, en az 4 dakika beklemek kaydıyla, akabinde bir kutu Kwallen losyon bitirdim, arkasından Metrin kullandım ve arkasından Wilkinson aldım, hepsini bir uygulama yapıp yıkanıp, bir hafta bekleyip uyguladım, sirkeli su yapıyorum sürekli onun dışında da spreyle kaşınan yerlere, bir aydır sürekli çarşaflar değişiyor ve devri daimli kremler kullanıyorum. Ama yine kaşınıyorum, sağlık ocağına gittim gösterdim uyuz olduğunu asla düşünmüyorum dedi doktor. Fakat ben hala kaşınmaya devam ediyorum. Artma yok ara ara sadece dediğim gibi alakasız noktalarda sivrisinek ısırığı gibi şişmeler oluyor. Siyah noktacık ve uyuzların klasik bahsettiğiniz tünel denilen izi yok bende, Bu nedir gerçekten anlamadım ben, acaba uyuz muyum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2024 Saat 18:52 |
|
Uyuz ile en ufak bir benzerligi YOK! Sinek(hasere) isirmis, Gunde:2x1 fenistil jel surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|