Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyuz muyum hocam yardım!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uyuz muyum hocam yardım!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasasinben Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasasinben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyuz muyum hocam yardım!!!
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2024 Saat 13:25

Sevgili Kadir Hocam, bir yere misafirliğe gittik bundan bir ay önce, ev sahibi allerji oldum sürekli kaşınıyorum stresten herhalde dedi. Sonra eve geldim bende de kaşıntı başladı hemen akabinde ve bir aydır sürekli belirli noktalar sanki sinek ısırığı gibi şişiyor ve kaşınıyor. Bahsettiğim kişide de asla uyuz belirtisi yok yani sizin söylediğiniz siyah nokta ve tünel tanısı gibi...

Sizin tavsiyenizi yaptım ben garanti olsun diye hemen kwallen şampuanla yıkandım, en az 4 dakika beklemek kaydıyla, akabinde bir kutu Kwallen losyon bitirdim, arkasından Metrin kullandım ve arkasından Wilkinson aldım, hepsini bir uygulama yapıp yıkanıp, bir hafta bekleyip uyguladım, sirkeli su yapıyorum sürekli onun dışında da spreyle kaşınan yerlere,  bir aydır sürekli çarşaflar değişiyor ve devri daimli kremler kullanıyorum. Ama yine kaşınıyorum, sağlık ocağına gittim gösterdim uyuz olduğunu asla düşünmüyorum dedi doktor. Fakat ben hala kaşınmaya devam ediyorum. Artma yok ara ara sadece dediğim gibi alakasız noktalarda sivrisinek ısırığı gibi şişmeler oluyor. Siyah noktacık ve uyuzların klasik bahsettiğiniz tünel denilen izi yok bende, Bu nedir gerçekten anlamadım ben,  acaba uyuz muyum?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120632
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2024 Saat 18:52
Uyuz ile en ufak bir benzerligi YOK! Sinek(hasere) isirmis, Gunde:2x1 fenistil jel surun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.