Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonrasi öksürük hk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip sonrasi öksürük hk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozosum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozosum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonrasi öksürük hk
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 00:37
Merhaba hocam.9 yasinda bir kizim var 3 gun ateslendi 4.gun ateş bitti fakat havlar tarzda bir öksürük basladi.Acile goturdum ventolin recete edildi.İlaci almadim,krup olabilir diye dusunuyorum.Sicak buhar uyguladim oksuruk artti
soguk buhar uygulasam olur mu?Birde balgami var fakat sökemiyor.Doktorda.sirtini dinledi balgami var dedi balgam sökucu verdi onuda almadim.Kizim surekli gogsunde doluluk hissi oldugunu soyluyor.Ne yapmaliyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 04:28
Tipik sarlatan Turk doktoru!! 
Her oksuruge Astim ilaci verirler. Dunyada bunlardan daha salak doktor bulamazsiniz!!! 
Astimda oksuruk birincil bulgu DEGILDIR!! 
Ventolin'de oksuruk ilaci DEGILDIR! Bu sarlatanlara bunlari anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur.
Yapacak bir sey yok! Oksuruk ile ilgili yazilarimi ve oksuruklu hastaliklar semasini inceleyeceksiniz ve bu
 sarlatanlara GITMEYECEKSINIZ! 
Krup, "3 Gece Hastaligi" da denir, soguk hava iyi gelir, sakin sicak buhar uygulamayin. 
3. gunden sonrasi, siradan Grip gibidir! 

Basucuna ve gunduzleri yakasina 2 damla ColdMix damlatin. 
Biraz bazi konulari okudugunuz belli! Okumaya devam edin. 
Yukarı Dön
Gamzefeyzullah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamzefeyzullah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 05:03
https://resmim.net/cdn/2024/03/26/fXeVz3.jpg
Hocam yetişkin bademcik bu şekilde, antibiyotik gerekiyor mu

Düzenleyen Gamzefeyzullah - 26 Mar 2024 Saat 05:07
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 06:37
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor! 
Bademcikler buyuk diye antibiyotik verilmez!! 
Bademcikler bagisiklik icin gerekli LENF bezleridir. Mikroplarla mucadele ettiklerinde BUYURLER! 
Alinmalari gerekmez. 
Yukarı Dön
ozosum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozosum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 07:41
Cok teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
ozosum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozosum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 17:50
Hocam cold mix benim kizimin burnunu daha çok tıkıyor neden olabilir?Bir soru daha sormak istiyorum kizim nisanin sonunda 9 yasina girecek memeleri buyudu ve uçları minik minik çıkmış bu normalmi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 20:31
Soya cekimdir, normaldir. Kasten ellemeyin, masaj yapmayin, sikmayin! 
ColdMix bazi hassas kimselerde boyle etki edebiliyor, sadece sicak buhar uygulayin.
( ColdMix'i yastigina damlatiyorsunuz degil mi!!)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2024 Saat 20:31
Yukarı Dön
ozosum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozosum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 20:37
Yakasina damlatiyorum hocam 🙄
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.