|
Kan tahlili sonucunda pıhtılaşma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 19:00 |
Hocam merhaba, 11aylık erkek bebek. İki tüp kan alındı. Tam kan sayımı için alınanda pıhtılaşma sorunu uyarısı verilmiş. Diğerinde ferritin sadece 3.Bu sonuçlara güvenmeli miyim? Hepsine baştan mı baktırmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirine GUVENMEYIN, para da ODEMEYIN!
11 aylik cocukta kan NIYE aliniyor?? Turk doktor akli ile ikide bir kan aldirirsaniz cocukta anemi olusur! 10 kilo olsa; toplam 800ml kan vardir! Iki tup kan en azindan 20ml eder!!
|
|
![]() |
|
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Hocam biliyorum avuç içleri pembeyse, dudakları beniz renginden pembeyse kan damlası verilmesini önermiyosunuz. Zaten bende bu zamana kadar vermedim. Ama dudak renginde ve avuç içlerinde solukluk başladığını düşünüyorum. D vitamini için özellikle istedim(30 çıktı.) . Ayrıca demir vermediğim için de hemoglobin değerini merak ettim açıkçası. Dediğiniz gibi kan sürekli alınırsa da çok saçma olduğunu biliyorum. Nokta atış yapmak istedim fakat malesef böyle bişey yaptılar. Doğru düzgün kan bile alınamadı!
Düzenleyen Esraerkilet - 19 Mar 2024 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ugrasmayin!!
Turk doktorlarinin Turkiye'deki farkli durumlardan haberleri bile yoktur!! Turkiye'yi, Amerika zannederler. Bizde bebeklere 400 unite D vitamini ASLA yeterli olmaz! Gunde 2000 unite almalari gerekir. Bu yuzden Turk cocuklarinin TAMAMINDA D vitamini dusuktur. Amerika'da butun sut ve sut urunleri D vitamin katkilidir. Bizde nadiren vardir. Ondan sonra da kabahatlerini ortebilmek icin, D vitamin alt seviyesini 20'ye dusururlar! Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, bu yaz bol gunes gorsun. Ilk gunlerde gunes kremi kullanin.. Gunes kremleri D vitamin sentezini engeller! Eylul ayinda D vitamin seviyesi baktirip, bana yazin. Avuc ici ve dudak resimlerini gonderin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi suphesi uyandiracak en ufak bir bulgu dahi yok!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|