|
Kutlu olsun 💐 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neşeida ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2024 Saat 15:38 |
Sevgili Kadir Hocam,
14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun. İyi ki varsınız. Bize öğrettiğiniz her kıymetli bilgi için sonsuz teşekkürler. Sevgiyle, sağlıkla kalın.
|
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tıp Bayramınız kutlu olsun Kadir Hocam.
İyiki sizi tanıyoruz,iyiki varsınız, Sevgiler,saygılar. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepinize sonsuz tesekkurler! Sagolun.
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke sizin gibi çocuk doktoru bulabilsem çocuğum 4 yaşında karşıma çıkan doktorlar sayesinde analigim 400 yaşında ....hak eden doktorların özellikle Kadir hocam tıp bayraminiz kutlu olsun.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesekkurler.
Yazilarimi okuyun ve korkmayin, cogu hastaliklari evde kendiniz halledebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Kelam kutusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Ben de sizden çok şey öğrendim ve uyguluyorum. Hakkınızı helal ediniz ve bayramınız kutlu olsun. Umarım sizin gibi doktorlar daha çok yetişir ve şu anda doktor olarak görünenlere ders verir…
Her şey için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|