|
Gıda ve toz alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Shrckk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2024 Saat 22:14 |
Hocam merhaba , oğlumda burun akıntısı burnunu çekememe,göz altı morluğu,öksürükler, kulakta sıvı ,genıs eti büyümedi vs sebeplerınden dolayı alerjı testi yaptırdım .ertesi güne atakları başladı . Teste bir sürü gıda alerjısı ve ev toz akarına ,küfe alerjısı çıktı . Doktorda bize levmont tableti , ventol ve ınfacort u nebulle vermemızı ıstedı .oğlum suan gece öksürüğü kusmayla sonlanıyor ve sabah kalkınca öksürük başlıyor.bır hafta sonunda bugün tüm gün öksürdü .alerjı testınden sonra tüm gün öksürdü tabi . Hocam nen ne yapacağımı şaşırdım .hangı bır gıdadan koruyayım ? Yada ılac vermek levmont ozellıkle vermek ıstemıyorım .ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba 8 yas oglum var. bizde ayni toz alerjisi var ama test yaptrmadik. Surekli burun tikali .onceair tablet kullaniyoruz.havalar alerji havasi. Agaçlar çicek açti.. bi gun hava 22 derece ertesi gunu 9 derece. Sonra ki gun 17 derece.Havalarin bile dengesi saştı.
Düzenleyen kaytug - 12 Mar 2024 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglam dolandirilmissiniz!!!
Bu sozum ona "allerji testlerinin: HICBIR ilmi yani yoktur! Zaten; bu testlerde NE CIKARSA CIKSIN, ayni ilaclar verilir!!! Yapilanlar, soytariliktir! Siz hic; Turk doktorlarinin Grip teshis ettiklerini gordunuz mu??? Tamamina ; Astim veya allerji derler! Eger hakikaten "pollen" allerjisi varsa; Zaditen veya benzeri olan Allerset surup 1 olcek vermeniz yeterlidir. OnceAir, Astim ilacidir!
|
|
![]() |
|
Shrckk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumun hala gece öksürüğü kurulu saat gıbı başlıyor bır saat devam ediyor kusmayla bitiyor.sabahta üç saat öksürüyor ve sonlanıyor ne yapmam lazım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir onceki cevabi okuyun. Orada dersini iyi calismis bir annenin onerileri var, onlari uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|