|
Su maymunu hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervecim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2024 Saat 01:26 |
Hocam iyi akşamlar 30 aylık kızım su maymunu olan topu patlatmış 1 dk da nasıl yaptı bilmiyorum ağzında parçaları vardı hemen ağzını yıkadım ama yuttu mu ne kadar yuttu bilmiyorum acile götürdük röntgen çektiler ama midede varsa göremeyiz bulantı kusma olacak mı takip edin dediler hocam internette haberleri okuyorum ölen bebekler varmış çok korkuyorum bağırsakta ya da midede 400 kat buyuyebiliyormus başka bir hastaneye daha götüreyim mi aniden birşey olur mu ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE Rontgeni!!! Allah askina!!!! Bunlar artik sahtekarligi iyice ele aldilar! Rontgende HICBIR SEY CIKMAZ!
Plastik, Rontgende gorulmez!!! "Su maymunlari, parcalanmadan su icinde; 1 gunde, 1cm capinda kurecikler haline gelir! Kurecikler parcalaninca zaten hicbir etkileri olmaz!! Internetteki palavralara kanmayin. Ne gunlere kaldik YA Rabbi!!!
|
|
![]() |
|
Mervecim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razı olsun 400 kat büyür bağırsak tıkanır ölümcül dediler aklım çıktı çok çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok DEVE!!! Tipik Turk doktoru! Bilgisi yok, fikri var!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|