|
Kulakta yabancı cisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 21:39 |
Merhaba hocam, kendim için yazıyorum. Kulaklarımı temizlerken çubuk ( tahta, bomboo güya) kırıldı ve kulağımda kaldı. Hemen kbb ye gittik çok derinde tam kulak zarının yanında dedi, sonra temizlemeye başladı. İlk tuttu yan oldugu için çubuk kulağımı çizdi. Sonra 3-4 parça ufak ufak kırıldı çıktı. Sonrasında su saldı, kamerayla tekrar baktı hiç birşey bile yok, sana kırıldı gibi gelmiş dedi gönderdi. Allah aşkına sana öyle gelmiş demek ne demek elimde kaldı diğer yarısı. Bu durumda ne yapmam gerek? Anca yarın gidebilirim başka doktora. Kamerada gözükmüyorsa nerde kaldı bu parça ?daha içeriye bereye girebilir ki kulak zarından öte gitmiş olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zarindan oteye GIDEMEZ!!
SAKIN bir daha boyle cisimleri kulaginiza SOKMAYIN! Hem 3-4 parca cikarip, hem bu lafi soylemesini; Turk doktor oldugu icin sasirmadim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|