|
Allerjik Astim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 18:16 |
Merhabalar. 3 yaş alerjik astım cocuk icin hangi koruyucu toz ismini onerirsiniz ? ( Çocuk daha once havale gecirdi )
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 yasinda "Allerjik astim" HA!!!! Allah akil-fikir versin!
Siz de inandiniz oyle mi?? 2023 ortalarina kadar Doktorlar HER oksurene astim diyorlardi, sonradan baktilar ki, Zaturre diyerek Hastanelere yatirmak daha karli, he oksurene Zaturre demek moda olmustu! Bakiyorum, eski sahtekarlik tekrar tepresmis! Astim ile ilgili yazilari okuyun ve tabloyu IYI inceleyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2024 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bulamadim diger yazilariniza da baktim ama yok. Yaziniz kaldirildi mi acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyanoz yoktu: 0
Nefes alış hızlıydi. Azalma yok onuda 0 aliyorum Tali solunum kaslari derken karin kasi sanirsam. Oyleyse onu 1 aliyorum. Nefes veriste ıslık degil de hirilti vardi onunda 2 aliyorum Beyin fonksiyon normal 0 aliyorum. Toplam 2+1 : 3 yapar. O zaman astım degil mi oluyor ? !.. Peki hocam astım degil ise; Atessiz grip olur mu .? Çünki burun akintisi ve oksurukten sonra hirilti basladi. Burun akintisi hafif yesil beyaz bi akinti olup kesildi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.. Sakin Turk doktorlarinin; "Astim" teshilserine inanmayin, onlar HER oksurene Astim derler.
Halbuki. oksuruk, Astimin ana bulgusu degildir. Hizli solunum de degildir, atta daha yavastir. Astim oldugunda; solunum sikintilidir. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir. O yuzden de gogus kafesi sisdir! Her Gripal enfeksiyon; ATES YAPMAZ! Influenza Gripleri ates yapar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|