|
Ateş sonra döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2024 Saat 13:34 |
Kadir hocam persembe aksamı 5 yaş 8 ay 19.5 kilo oğlumun ateşi çıktı.Siz ateşe müdahale etmeyin dediğiniz için sürekli ölçmedim ama 38.3 tü ölçtüğümde.Gripte yapın dediklerinizden başka bişey yapmadım. Yatarken bi terledi ateşide o şekilde kendiliğinden düştü sonrasında başım çok ağrıyor deyince calpol 6 plus 1 ölçek verdim.Cuma günü daha iyiydi.Akşam üstü yine ateşi cıkıyor gibi oldu yatıp uyudu biraz terledi sonra normale döndü.Dun kakasini yaparken zorlandi kabiz gibi ikinarak zorla iki uc sefer tuvalete gitti 3 seferdede küçük ufak sert parça yapti sonrasında normal yapabildi.Burnu tıkalıydi ama bugün akmaya basladi.Bugünde resimlerdeki gibi ayak altında göbeğin alt kısmı ve yanlardan yukari kısımlara doğru omuz kısımlarında bu şekilde kızarıklıklar oluştu.Ağızda hafif koku var ama pas yok.Ne yapmalıyım.Önceki mesajları okudum ama döküntüyü ayırt edemedim son mesajlarda yanaklarda kızarıklık kelebek hastalığı demissiniz bazı soru soranlara ama bizde yanaklarda kizariklik yok olmadı. Kızıl döküntüsü değildir herhalde değil mi hocam.
Düzenleyen moon - 02 Mar 2024 Saat 18:19 |
|
![]() |
|
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Resimde kahverengi gibi çıkmış hocam ama kırmızımsı aslında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|