|
Demir eksikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aadddd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 17:21 |
Hocam iyi günler bugün kan verdim demirim 30 ve demir bağlama kapasitesi 369 çıktı geçen ay ki ferritin değerim de yine düşüktü takviye almalı mıyım ? Bebek emziriyorum da size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Docentlik tezi mi hazirlaniyor??? Bunlar sizi NIYE ilgilendirsin!
Siz "Kan Sayiminda" Hgb degerine bakin. Kadinlarda alt sinir: Hgb:12.0g/dL dir. Bunun altinda ise, Hgb:10-12 arasi etli gidalari arttirmak denenir, duzelmez ise ONCE: "Hemoglobin Elektroforezi" yapilir. Orak hucreli anemi veya Akdeniz anemisi yoksa, Demir ilaci baslanir! "Demir&Demir Baglama", "Ferritin", "Serum Demiri" akademisyenleri ilgilendirir, halki degil. |
|
![]() |
|
Aadddd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her doktor farklı değerlere bakıyor ben de anlamadım neye göre test istediklerini . Hgb 13.9 hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Islerine geldigine gore bakarlar! Namussuzluk o kadar cok ki!
Butun gayeleri sizleri kandirip, abone edebilmek! Yazilarimi okuyun, yoksa cok kaziklar yersiniz. Hgb:13.9g/dL cok iyi bir deger! Eger Demir ilaci kullanirsaniz, 1-2 ay sonra Demir zehirlenmesi olur!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|