|
Gece başlayan nefes alamıyor gibi öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beyza0623 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyza0623
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 13:59 |
İyi günler sayın hocam.16 aylık bebeğimin 1 haftadır burun alıntısı vardı okyanus suyu sıkıp burnunu sık sık temizliyordum .Azalmıştı burun akıntısı.Ama dün gece ağlayarak uyandı ve nefes alırken zorlanıyordu.Soğuk hava verip cold mix damlattım yatağınjn ucuna.Sabah kalktığında aynı şekilde devam edince doktora götürdük .Ciğerleri az tıkanmış dedi dinleyerek ve kulağnda hafif kızarıklık var dedi. Tabiki antibiyotik ve bir sürü hava ,alerji ilaçları verdi. Ben kullanmak istemiyorum .Çünkü abla kreşten sürekli hastalık getirdiği için antibiyotik çok kullandık. Ballı limonlu su verdim.Şimdi de öksürüyor.Ne yapmamızı önerirsiniz
Düzenleyen beyza0623 - 26 Şub 2024 Saat 14:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik, bildigin Turk doktoru!
"Ciğerleri az tıkanmış dedi dinleyerek ve kulağnda hafif kızarıklık var dedi. Tabiki antibiyotik ve bir sürü hava ,alerji ilaçları verdi. " - "Az tikanmis" NE DEMEK? Boyle salak-salak konusarak, sozum ona sizi korkutup sayginlik uyandiracagini zanneden bir sarlatan! - Bir de isi garantiye almak icin, "kulaginda hafif kizariklik var" der!! Oyle bir sey olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikardi! Bu salaklari ciddiye almayin, semtlerine bile ugramayin. Sadece, benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin, yoksa bu salaklar, asla grip teshis etmezler! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|