|
kolesterol yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 12:06 |
48 yaş ,1.66cm ,62 kilo bayanım ...
21.02.2004 LDL 249 KOLESTEROL 331 HDL 58 TRİGLİSED 120 31.10.2023 KOLESTEROL300 HDL 52 LDL 233 TRİGLİSED 77(bu tahlilde spor ve diyet yapmıştım özellikle dikkat ettim ) 26.04.2023 KOLESTEROL 272 HDL 52 LDL 194 TRİGLİSED 128 Bugün kardiolojiye gittim eko,efor,ekg çekildi hepdi temiz çıktı 10mg statin ilaç tavsiye etti ...Ailesel olabileceğini çocularıma da baştırmam gerektiğini söyledi kilom ve yaşatıma göre bu kadar yüksek olmasının mümkün olmadığını söyledi .... siz ne dersiniz hocam fikriniz benim için önemli ....... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada hocam 10 yıl önceki tahlillerimi buldum HDL 70 lerde ,LDL Bu civarlarda o zamanda yüksekmiş fakat tansiyonum yüksek değildir ailesel kolesterolde bunun da önemli olduğunu sanıyorum yazmak istedim...
omega 3 yada kan vermeyi denemedim onların da faydası var mı düşürmek için illa düşmeli mi bunu benim bünyem yapıyorsa ilaçdan başka çare yok mu hocam ...... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayan oldugunuz icin, ilac icin biraz erken sayilir.
Dogru durust bir Kardiyolog takibinde olun. Balik yagi 1200mg (ve civarinda) icinde Omega3 (360mg veya civarinda) olan urunlerden gunde:2x1 alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|