|
Nokta kızarıklıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kelam kutusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 11:39 |
Hocam 17 aylık erkek bebek. Kilo 9200, boy 78 cm Bugün öksürükten ve hafif ateş var. Sizin dedikleriniz harici hiçbir şey yapmıyorum ama dünden beri pipisi ve poposu resimdeki gibi. Dün 2 kez fucidin sürdüm ancak geçmedi ne önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amonyak yanigi!!
Atesli hastaliklarda, az su icme veya su kaybi sonucu koyu idrar yapma durumlarinda olur. Her idrardan sonra yikayin, Desitin, Popolin gibi koyu kremler surun. SAKIN; Bepanthene, Hametan gibi kremleri pisik kremi niyetine kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Kelam kutusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|