|
Alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nslhnmr
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Oca 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 10:30 |
|
Merhaba kadir bey bebeğimin doktorlardan yana yüzü hiç gülmedi .oğlum 38 haftalık 3340 kilo 52 cm doğdu. İlerleyen aylarda hep kilosu ve boyu 1 ay önden gitti.Şuan6 aylık 8 kilo 68 cm 2 aylıkken hırıltısı için gittiğimiz doktor ciğerlerinde enfeksiyon var diyip antibiyotik başladı kakası da olması gereken gibi koyulaşmaya başladı ama kabızlık başlangıcı dediği için fitil verdi pek kullanmadım içime sinmedi antibiyotik de işe yaramadı öyle olunca burnu tıkalıdır ondan olmuştur dedi meğer laringomalazi varmış kabız da değil bağırsak tembelliği varmış diğer doktor söyledi ama hırılıtıya başta toz alerjisi deyip spreyler verdi içime sinmedi düzenli kullanmadım besin alerjisi de olduğunu söyledi köpüklü gürültülü kaka bağırsak gurultusu huzursuzluk gaz çıkaramama kabız gibi ıkınıyor (sanki rota aşısından önce daha iyiydi)yavrum kakasını yaparken de böyle ama kabız değil bazen kırmızı şeyler de oluyor nokta nokta uykusuzluk vardı hepsi bundanmış rotavirüs aşısının ilk dozuyla her şey kötüleşti 2. Dozla daha kötü oldu saydığım şeyler arttı yani ben ondan olduğunu düşünüyorum şikayetler artınca alerji şurubu verdi fışkırır gibi kusma da dahil bunu duyunca reflü de olabilir alerji de olabilir diyip reflü ilacı verdi tabi çözüm olmadı çünkü netlik olmadığı için çocuğu ilaca boğmak istemedim. Susam turunçgil bal çoğu çerez vb şeylerin diyetini yapmıştım tabi düzelmedi.son olarak ek gıdaya geçtik yoğurt verdim bir süre sonra vücudunda sivilce gibi kızarıkıklar ve kırmızı lekeler oldu bırakıp havuç denedik aynı yeşil kabakta da aynı olunca başka bir doktor ek gıdayı kes alerji uzmanına git dedi2 gündür bir şey vermiyorum azalan şeyler sabah geri geldi gözünün altı da kızarık fotoğrafları ekliyorum .şimdi ben ne yapayım bebeğim alerjik mi bu arada mandalina ve balık yediğimde de benzer kızarıklıklar oldu. Nar yedikten sonra bunlardan büyük kızarıklıklar oldu kırmızı şeyler yeme dediler .Keşke sizi daha önce duymuş olsaydım |
|
![]() |
|
Nslhnmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 11:35 |
![]() |
|
Nslhnmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 11:43 |
|
İlk link çalışmadı tekrar atmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 19:31 |
|
Tipik SAHTEKAR Turk doktor davranislari. Size uygulananlarin tamami; dolandiricilik!
Saglam kaziklamislar! Neresini duzeltelim ki!! 1- "cigerlerde hirilti"; ASLA enfeksiyon belirtisi degildir. Bu tamamen sahtekar Turk doktorlarinin uydurmasidir! 2- Ilk 1 sene suresince, anne karninda iken bebege gecen "anne antikorlari" cocugu antibiyotik gereken durumlardan korurlar. Turk doktorlari bu "anneden gecen antikorlar" konusunu hic bilmezler ve daima "-Bebeklerde antikor" olusmamistir diye zirvalarlar! 3- Turk doktorlari; Allerji den baska hastalik ismi bilmezler! Bilmedikleri her duruma; "Allerji" derler! 4- Cocukluk caginda; "Allerji olmaz!!!!". Allerji olabilmesi icin, o madde ile sahsin aylar, hatta senelerce temas etmesi sarttir! ASLA hic karsilasmadiginiz bir maddeye karsi allerji olusamaz. 5- Allerji yapan meyvalar, cekirdegi ile birlikte yenen meyvalardir! 6- SAKIN "allerji" konusunda Turk doktorlarina inanmayin.. Cocukluk caginda; sakin "Allerji testleri de" YAPTIRMAYIN, tamami dolandiriciliktir! 7- Anne sutune devam edin, SAKIN Turk doktor akli ile diyet yapmayin. Yeni dogan donemi ve beslenmesi ile ilgili yazilarimi okuyun. Cok kazik yemissiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2024 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Nslhnmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 19:41 |
|
cevabınız için teşekkür ederim.hemen yenidoğan yazınızı okuyacağım.peki bu kızarıklıklar neyden kaynaklı olabilir kullanmamız gereken herhangi bir şey var mı? şuanda sırtında lekelenme tarzında var. bir de ek gıdaya devam edelim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2024 Saat 20:30 |
|
O dokuntulerin "allerji" ile en ufak bir ilgileri YOK!
Sicak tutmayin ve hergun banyo yaptirin. Anne sutunu son damlasina kadar verin, ustune ek gida(sut ve sut urunleri) teklif edin. Sebze corbalari; yemek pisirmesini bilmeyen Amerikali anneler icindir. Turk evlerinde pisen her turlu corbalar ideal cocuk gidalaridir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|