|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Puanlar: 804 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 01:44 |
hocam 48 yaş 48 kilo bayan...hocam faranjit oldum sanırım....boğazım berbat.. kansızlık var.. bazıı sitelerde faranjit bakteriyel ise antibiyotil gerekir diyor.. nasıl anlıcam bunu... geniz akıntım var. şimdi bulantım da başladı..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuz bin kere anlattim!!
Ates+Agiz kokusu+dili kaplayan pas tabakasi olursa; Antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Puanlar: 804 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim. Ne kullanayım ağrı kesici olarak.. çok berbat durumdayım. Boğazım başım çok ağrıyor.. daha aşağı inerse laranjit, sonra da ses kısıklığı olacak diye korkuyorum... hangi ağrı kesici kullanayım... sıcak buhar iyi gelir mi acaba.. kulaklarım bile berbat..uğultu var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak buhar+ Tantum Verde Sprey kullanin.
LUTFEN< soru sormadan evvel biraz okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyorum hocam. çok sağ olun... ağrı kesici sormamdaki maksat, bazı ağrı kesiciler bazı ağrıları dindirmede yetersiz kalıyor. o sebeple sordum.. misal böbrek taşı düşürürkenki ağrıya novalgin veriyorsunuz... bu boğaz ağrısına da ne geçirir diye sormak istedim. daha önce apranax fort içmiştim. hiç faydası olmamıştı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tantum Verde Sprey daha iyi etki eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|