|
Göğüs Hastalıklarına Gitmeli mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nesefeyza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Göğüs Hastalıklarına Gitmeli mi?Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 20:55 |
|
Sayın Hocam Mrh Size bugün oğlum ile ilgili bir sorum olacaktı. 14 yaşında lise 1. sınıfta. 20 Eylül den bugüne 6 ya da 7 kez hasta oldu.2 gündür yine hasta.Her hasta olduğunda rapor için mecburen sağlık ocağına götürüyorum.Doktorumuz son görüşmemizde bu kadar sık hasta olduğu öksürdüğü için Çocuk Göğüs Hastalıklarına götürmemi söyledi.Çocuğun hastalık durumu şöyle ,burun tıkanıklığı,alerjik tarzda arka arkaya hapşırma ve öksürük.Antibiyotik yazmadı ancak başka ilaçlar yazdı.Hiçbirini almadım.Sizden öğrendiklerimizle yıllardır atlatıyoruz hastalıkları.Çocuğun ayrıca birkaç yıldır devam eden nedenini bilmediğim mevsimsiz zamansız hapşırmaları oluyor.Test yaptırmadık.Birde çocuk pandemiden beri fiziki olarak okulda bulunmak kesinlikle istemiyor.Değerlendirmeye katkısı olur mu diye yazdım bunları.Çocuğun bağışıklığı düşük olduğu için mi bu kadar hasta oluyor?Göğüs hastalıklarına götürmeye gerek var mı?Sizin düşünceleriniz bizim için çok önemli.Sevgiler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 04:58 |
|
Allerji testlerinden UZAK durun! Bunlarin ilmi hicbir yani YOKTUR!
Yazilarimi okuyun. Bakteri/viral ayrimini kendiniz yapin. Bugunden geriye giderek HERGUN yazdiklarimi okuyun. Bu egitimi almazsaniz, Turk doktorlari sizi daha cok dolandirirlar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|