|
Anne sütü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 17:50 |
Merhaba hocam. Kızım 19 aylık. Geçen hafta çarşamba günü emzirmeyi bıraktım. Kızım ek gıdayı neredeyse hiç yemiyordu. Emzirmeyi bıraktığımın ertesi günü hastalandı. Hiçbir şey yemiyor. Suyu bile zorla içiyorum.
Hocam tekrar emzirmeye başlasam olur mu . Memede bekleyen süt bozulur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirin, bozulma olmaz.. NIYE OLSUN!!! Anne memesi "Inek memesi" DEGIL!!! Sut birikimi YOKTUR!
Bebek emmeye baslayinca, sut imalati baslar! Anne sutu yetmiyorsa, ILK baslanacak gida, "Kutu sutleridir"... Soguk ve sekerli verin.
|
|
![]() |
|
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkürler malesef kızım kutu sütlerinide içmiyor. Sizin mesajınızdan sonra tekrar emzirmeye başladım. Ama hala çok halsiz yürüyemiyor bir kaç adım atıp sürekli kucak istiyor.
Emzirdikçe düzelir mi yoksa doktora götürmeli miyim? Sadece emiyor başka hiçbir şe yemiyor. Hastalıkları devam ediyor grip öksürük. Ama beni korkutan Bu kadar halsiz kalıp yürüyememesi. Emzirdikçe kendine gelir mi hocam ne yapmalyım?
Düzenleyen Fatos34 - 21 Oca 2024 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerde adele (hucre) yikimi oldugu icin, halsizlikler normaldir!
Bu tip Viral enfeksiyonlarin bir yararida, yeni olusmaya baslayan kanserli hucreler varsa, ilk once onleri yok ederler. Virusler cogalabilmek icin, canli hucrelere ihtiyac duyarlar ve en cok sevdikleri hucreler hizli bolunen hucrelerdir. Istirahat ve proteinli gidaler yeterli olur. Bu donemde, idrarin da "koyu" olmasi bu yikilan hucreler nedeni iledir. Sute alistirmak icin, canak icinde acik dondurma verin. Alisinca ona gostermeden az soguk sut iave edin ve her gun miktarini arttirin, canakta kalanini kafasina dikip icmeye alissin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|