Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Küme tarzı lenf
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Küme tarzı lenf

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Küme tarzı lenf
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 10:18
Hocam kolay gelsin, oglum 3,5 yasinda. 16 kilo. 
 2022 yılı ekim ayında ensede bi tane lenf fark etmistim, önemli degil demiştiniz, 2023 subatta cok fazla atesli enfeksiyon geçirdi ve sürekli yenileri şişti. Martta da bir kez daha ateşlendi. Bu lenfler hep durdu. 2,5 cm yanyana duran bile vardı. Sag ve solda çene altinda. Boynun kasinin hemen yan tarafında.  Sağ taraf cok oynuyordu büyüktü ama oynuyordu, sol taraftakilerde oynuyordu ama sanki alt adeleye yapışık gibiydi. Ama hafif gelip gidiyordu elleyince. Oglum bir aydır 2 kere ateslendi, bir kere 4 gün sürdü iyilesti, üç gündür göz altları morarmış vaziyette, 1 gün ateşlendi geçti,  gece baktım hafif yapışık sanki dedigim tarafta bir kac tane minik minik çıkmış onceden ayri duran da bitişmis sanki, irilestiler diye mi bitişik gibi duruyorlat anlamadim. Yanagindaki bile bezelyeden biraz küçük bir hale gelmis. 1 yildir bu lenfler var. Bu ay yenileri cikmakla beraber kötü hastalik olsa kendini baska şekilde belli etmez miydi? Ya da simdi kötü hastalığa dönüşüyor olabilir mi hocam. Hastaneye götürmeye cok korkuyorum.  Lütfen yardımcı olun. Kafada sacli deride ense de minik minik var kulak arkasında,  onları o kadar onemsemiyorum, ama sol taraftakiler cok bariz belli hem 2,5 3 cm civar digerleri de 1,5 1 cm civari birlesmis gibiler

Düzenleyen Zey_nep - 13 Oca 2024 Saat 10:24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 19:31
Cok anlattim, artik zamanimi telef etmek istemiyorum. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.