|
Herpes ensafalit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Edilasek
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Herpes ensafalitGönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 12:22 |
|
Merhaba hocam size bir konuda danışmak istiyorum.
2019 yılında akciğer kanser hastası olan babam kanseri iyileşme gösterirken bir anda kötüleşip hastaneye yatırıldı nedeni araştırılırken 4 gün sonra herpes ensafalit olduğu öğrenildi ve bu sırada tepki vermez halde yoğun bakımda yatıyordu biz de görmek için yanına giriyorduk tabi.malesef 9 g0n içinde babamı kaybettik.ben de bu durumlar olurken 7 aylık hamileydim ve 2020 şubat ayında kızımı doğurduktan 6 ay içinde bazı eklem rahatsızlıkları yaşadım yapılan tetkikler sonucunda anti ccp de pozitif çıkınca romatoid artrit teşhisi aldım sizinlede konuşmuştuk metotreksata devam etmem konusunda hem fikirdiniz. İnternette ebsteind barr denilen bir virüs grubunun romatizmal rahatsızlıklara neden olduğı ve bu hastalıklar grubunun içinde heepes ensafalit de olduğunu öğrendim .bu doğru mu ? Eğer bu virüs kaynaklı bir romatizma sebebiyeti varsa diğer romatizma ile alakalı testler pozitif çıkar mıydı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kimse sorulara cvp vermiyor ne yazıkki.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 19:54 |
|
E.B. virusu, Enfeksiyoz Mononukleoz yapar, gerisi hikayedir. Turk doktorlari ciddiye almayin.
E.B. virusunun Herpes ile en ufak bir baglantisi YOKTUR! Nerelerinden uydurdular ise!! Herpes, Romatizma da yapmaz! Herpes(Ucuk), hayat boyu SADECE 1 defa bulasir. Ondan sonra da vucuttan ASLA cikmaz. Vucudunuzdaki Herpse virusunu cocuklukta aldiniz.. Bu virus size tekrar baska tip Herpes bulasmasini onler!! SAKIN Turkce saglik ile ilgili yazilari okumayin. Nasil "cevap versinler"???? Konu hakkinda en ufak bir bilgileri yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|