|
Koku sorunu ve koşunca öksürme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selin duman ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 18:11 |
Hocam merhaba ben 32 yasundayim ve her grip sonrasi hemen hemen bir müddet koku sorunu yaşıyorum koku alamıyorum burnum tıkalı olmasa dahi bununla ilgili birsey yapmam gerekir mi ?
Birde kizim 6 yaşında ve grip olmadığı zamanlar da dahi koşunca efor sarfedince öksürük oluyor bebekken reflu teşhisi konmuştu reflu diyeti uygulamam gerekir mi ben yiyeceklerini kisitlamak istemiyorum normal akışına bırakmam da bir sakınca varmi öneriniz nedir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yapabileceginiz bir sey yok!
2- Bebeklerde "reflu" olmaz.. Sizi dolandirmislar! Herhangi bir sey yapmaniz gerekmez!! Turk doktorlari; HER kusan hastaya, "Reflu" derler.. Reflu hakkinda tek bir kitap bile okumamislardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2024 Saat 19:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|