|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duygucn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2023 Saat 14:28 |
Hoca'm merhaba
Oğlum 11 yaşında. Karın ağrısından ötürü iki farklı doktora gitmiştik bu yaz. Ağrıları geçince tıp fakültesine tekrar gitmedik. Şöyle bir sonuç var elimizde. Bugün karnı ağrıyınca sistemden baktım. Ama bugünkü ağrısı kısa sürdü, şu an ağrı olmadığını söylüyor.Ne yapalım? Düzenleyen Duygucn - 28 Ara 2023 Saat 16:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalik!! Sonucta NE OLDU??? NE DEDI???
Oyle bir defa agri oldu diye doktora bile gidilmez!!! Hele Turkiye'de HIC gidilmez! Agri hergun olursa, "Kakada parazit" baktirin. Turk doktorlarinin aklina boyle basit cozumler gelmez. Buyuk atarlar ki, duyan-goren, buyuk doktor desin!!
|
|
![]() |
|
Duygucn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoca'm, bu testi yaptırdığımızda 3-4 gün ağrı çekmişti. Bu yaz 3-4 kez karın ağrısı yaşamıştı. Sonuncusu geçmek bilmeyince doktora gitmek durumunda kaldık. Çocuk düzelince tekrar gitme gereği duymadım ama bugün sistemden kayıt yaparak sonucu görebileceğimi öğrendim ve bu sonucu görünce endişelendim. 3,5 ay geçti üstünden. O günden bu yana ufak tefek geçici ağrılar oldu sadece. Kurcalamayıp böyle bırakalım mı Hoca'm?
Düzenleyen Duygucn - 28 Ara 2023 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu test; ISHALI olan hastalarda onemli!! Sizde ishal yok ki!!
Parazit testi yaptirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|