|
Atéş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 02:10 |
Iyi gunler Kadir bey. Oglum 7 yasida 1. Sinıf ögrencisi. Okulllar açıldığından beri 7. Hastaligi. Sayenizde hic ilac kullammadan devam ediyorum.
Cuma gunu okul cikışinda oğlum eve cok yorgun bir sekilde geldi ve akşam erkenden uyudu. Uykuda ateslendi. Sabah ise saglıkli bir sekilde uyandi Gunüde boyle gecirdi. Simdi ise ates tekrar yükseldi. Ates 39 derece. Okuldaki arkadaslarındacuma gunu ayni bizim gibi 5 kisi daha hasta oldular.ondan oncede 2 kişi influanza oldugunu soyledr. Acaba bizdemi influanza olduk hocam yoksa grip mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Saglikli günler dilerim. Iyiki varsiniz.
Düzenleyen Can Ege - 24 Ara 2023 Saat 02:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Influenza olsa NE farkedecek?? Ailelere daha fazla masraf acmanin bir baska yolu! Yerseniz!!
SAKIN Turk doktorlarinin hilelerine kanmayin ve verdikleri antibiyotikleri, ilaclari kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin cook tesekkur ederim hocam. Ates 39 40 larda. Ve agliyo hocam bacaklarim cok agriyo diye. Yüruyemiyorum diyo. Birde oksurukde basladı. Bu bacak ağrisi normal mi?
Hocam oglum cok halsizleşti ve ates 40 dayaninca doktora gittik. Influenza testi yaptilar negatif cikti. Kan verdik ekliyorum. Düzenleyen Can Ege - 24 Ara 2023 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC cok dusuk!! (9.22) kesinlikle Viral enfeksiyon.
Atesli hastaliklar esnasinda, Anemi degerlendirilmesi YAPILAMAZ!! Ama bunlari kime anlatacaksiniz? Karsinizda, necip Turk doktorlari var!! GFR, Turkiye bakilmasini bilen Laboratuvar sayisi, 1 veya 2'yi gecmez!! Ne hikmet ise, GFR bakilan HER hastanin (metre karesi) 1.73 oldugu varsayimi ile olculur. SAKIN bu assagilik cahil laboratuvarlara itibar etmeyin. Turkiye'de bilhassa Hastane laboratuvarlari, CETE halinde hastane doktorlari ile calisirlar. Cocuk kan dgerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklarini" yazarak SAHTE raporlar verirlar! Sakin bunlara inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2023 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
Ne diyeyim hocam haklısınız ama elimiz mahkum gidiyoruz. Devlette sıra yok olsada 2dk da teşhis koyup ilac veriyo. Özellere gidiyoz bir ton para veriyoz onlarda bize butün testleri yaptırıp fiyatı yükseltiyolar.Bir recete yazmış 4 çesit hastalik icin 6 tane ilaç yazmış esimde gidip receteyi almış.bi tonda ona para ödemış.Sonuc sıfır.
Bu gün de ateş devam ediyo iştah sıfır. Migde bulantısi ve kusma var. Domuz gribi oluyo heralde. Hocam yememesi sorun olur mu? Suyu dahi zor veriyorum. İyileşmesini etkilermi? Okulda devamsızlığımız cok arttı o yüzden endiseleniyorum. Sabrıniz ve bilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okuyun. Yoksa bu ahlaksiz soyguncu doktorlar sizi daha uzun sure dolandirirlar!
Gitmeyin sunlara! Nasil halledeceginizi 15 seneden beri anlatiyorum!!
|
|
![]() |
|
Hocam sizide rahatsiz ediyorum kusura bakmayin. Cocuk dune göree biraz daha iyi.sabah kulaginin agridigini soyleyip agladi. Uyuttum kalktiginda artik ağrimadigini soyledi. Asil sorum ağzi cok kotu kokuyo ve dil uzeri benekli olunca emin olmak ici size gostermek istedim. Lütfen bakabilirmisiniz?
Birisi sabah cektim digerinide biraz önce.Cok uzattim tekrardan kusura bakmayın.saglikli gunler dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya, arkadan ISHAL gelecek, ya da acliktan! Antibiyotik gerekmiyor.
Ates dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|